Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PLIVAO DVA KILOMETRA KROZ BUJICE KAKO BI DOŠAO DOMA DO TRUDNE SUPRUGE I KĆERKICE

DUBROVNIK

"Plivao sam dva kilometra, od posla do kuće. Samo sam mislio na trudnu suprugu i kćer. Bujica me nosila, malo sam bio ispod, malo iznad vode. Ne može se to nazvat plivanjem, samo sam se pustio da me bujica nosi"

Image and video hosting by TinyPic

Nisam mogao ići s autom, pa sam se uputio pješke, ali ni to nije išlo. Jednostavno sam se pustio da me bujica nosi te sam, se držeći se za grane stabala i raslinja usmjeravao prema Tenturiji. Poznam kraj, pa sam znao kako ću doć do doma", priča nam Nikša te dodaje kako su ga iz skladišta OTP Dubrovnika konopom vezali te pomalo otpuštali dok konop nije došo do kraja, a onda je bio prepušten bujici.

"Nju je zabolio stomak, nikoga nije bilo blizu da joj pomogne, do kuće se moglo samo barkom a i to je bilo opasno. Moro sam se uputit, Ivana ima rodit svaki dan, a što bi bilo da je morala rađat s malim djetetom doma u poplavljenoj kući?", pita se Nikša koji je jako sretan da je do kuće došao bez većih ozljeda i da su njegovu Ivanu trudovi zaobišli u poplavljenoj kući.

"Pričekali smo u kući, na katu da se bujica smiri, a onda smo pošli kod Ivanine obitelji u Župu. Bili su došli i vatrogasci s barkom do kuće da nas prebace, ali bilo je previše riskantno za malu, a i za Ivanu", govori Nikša kojemu je cijeli donji kat novouređene kuće poplutao.
....pročitaj više



Post je objavljen 25.11.2010. u 10:18 sati.