Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Predstavljamo Nassfeld - skijalište u austriji


Ova godina blagoslovila je južni dio Alpa sa mnoštvom „ranog“ snijega. Nama najbliže veliko i pravo skijalište Nassfeld Hermagor koji se nalazi u Austriji, točnije 284 kilometra udaljen od grada Zagreba već je zavijeno u 50 centimetara svježeg snijega na planini i dvadesetak centimetara u dolini. To znači da za nešto više od četri sata vožnje dolazite do skijaškog raja. Pred vama su 11 kilometara teških, 69 kilometara srednjih i 30 kilometara lakih skijaških staza.

Skijaške staze Nassfeld otvara 04.12.2010 godine, poprilično rano. Tada su karte za ski lift u cjenovnom rangu – „niska sezona“ te koštaju 37 eura, jednodnevna karta u punoj sezoni karta skače na 40 Eura. No kod kupovina karata u Nassfelsdu su napravili mnoštvo opcija tako da možete uz malo razmišljanja proči i jeftinije. Šestodnevna karta košta 194 Eura. Cijene za klince su znatno jeftinije. Detaljni popis cijena i svih opcija koje treba pažljivo proučiti možete naći ovdje.

Ako ste stalni gost Nassfelda sezonska karta za odrasle košta 420 Eura i za to dobijete neograničeno korištenje svih staza.

U Nassfeldu su primijetili globalnu pojavu zvanu recesija i za razliku od nekih zemalja nisu se bacili u depresiju i očajavanje. Iako su događanja tamo stalna pojava (kada se sjetim Kuba party-a, plesačica i koktela na zatvaranju sezone) ove godine su se potrudili. Počinju već 10.12 sa ludim otvaranjem sezone u „Studentski party“.

Naravno tu je snow park za bordere i još sto čuda. Nassfeld se voli hvaliti da je obiteljsko skijalište i to potkrjepljuje školama, dnevnim čuvanjem djece i zapravo sve što možete poželjeti kao roditelj.

Cube“ hotel koji mrvicu drugačije zamišlja kako bi trebao izgledati smještaj. Idealno za one željne dobrog party-a.


Iako ovo nije PR tekst možda vam djeluje pretjerano. Ukoliko uz malo više putovanja i nešto više cijene od Slovenije želite do velikog skijališta Nassfeld je jedini izbor u okolici, no ljudi tamo se stvarno trude i zaslužili su samo pohvale.

Za više informacija možete otići na njihovu web stranicu ili pročavrljati na Fejs profilu skijališta..

Vidimo se na snijegu :-)

www.pustolovine.net

Post je objavljen 24.11.2010. u 09:30 sati.