Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

San Paulo, Brazil - koncert (23.11.2010.)

- setlista je bila ista kao i u Europi

Noise
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
World Behind My Wall
Hey You
Alien (English)
Ready, Set, Go!
Humanoid Acoustic (German)
Phantomrider Acoustic
Dogs Unleashed
Love And Death
In Your Shadow (I Can Shine)
Automatic
Screamin'
Darkside Of The Sun
Zoom Into Me
Monsoon
Forever Now


- pozornica je bila puno manja i nimalo slična onoj u Europi

- dvorana je bila manja, ali PUNA ! :)

Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

VIDEO

Noise



Hey you



Ready, Set, Go



Humanoid



Darkside of the Sun



Zoom into me



Forever now



****************************************

Tom & Bill - PETA (animacije)

PhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket

****************************************

yesteen.uol.com - 23.11.2010.

Press konferencija s Tokio Hotelom

OMG! Danas je bilo napeto ovdje u redakciji. Rano ujutro poslali smo svoj tim u centar San Paula, gdje je bila press konferencija s Tokio Hotelom. Bendom koji je došao samo radi prezentacije u našu zemlju. Primili su novinare i fotografe kako bi pričali o koncertu, novom DVD-u, Humanoid City-u live i karijeri.

Malo je potrajalo dok intervju nije počeo, ali nakon što smo stali lice uz lice s dečkima, zaboravili smo to čekanje. Tweetali smo tijekom cijelog razgovora. Ako niste vidjeli, pogledajte sada o kakvim cool stvarima su oni pričali:

Tokio Hotel u svijetu - Bill nam je rekao da smatra impresivnim način na koji su fanovi otkrili njihovu glazbu diljem planeta, većinom je tema o Internetu.

Tokio Family - Ponovno Bill, kao glasnogovornik benda, objašnjava da oni imaju posebnu priču za Njemačku, ali da su im i i ostale zemlje jako važne. To je Tokio Hotel obitelj.

Koncert u Brazilu - Jedan od ciljeva benda bio je napraviti koncerte u Južnoj Americi. I zbog toga su sretni i uzbuđeni što mogu osjetiti energiju ljudi na večerašnjoj prezentaciji.

Tom + Bill u SAD-u - Pitali smo ih da li će selidba blizanaca u SAD uzrokovati neke promjene na sljedećem albumu. Slatki (kakvi jesu), odgovorili su nam da ništa neće biti drugačije, da je Humanoid također bio produciran u Los Angelesu. Govoreći istinu, preselili su se samo da bi si olakšali snimanje albuma i da bi sve bilo ugodnije.

Fanovi koji kampiraju - Yes!Teen ih je također pitao da li znaju da fanovi kampriraju ispred Via Funchal. Vidjeli su videe na internetu i misle da je to stvarno nevjerojatno. Rekli smo im da nam je @naakaulitz tweetala da je putovala 25 sati iz Vitória da Conquiste do San Paula busom, samo da bi ih vidjela. Znate li što je Bill rekao? "O moj Bože! Ja sam putovao 30 sati avionom da bi došao ovdje i jedva sam to podnio.. To je stvarno nevjerojatno! Lijepo je znati takve priče o odanosti fanova."

Billova privlačnost - Pjevač je priznao da sam sebe ne smatra lijepim kao što fanovi govore da je, ali da je sretan što zna to. Tada je Tom dodao: "To je glupost!" Svi su se nasmijali..

Proces snimanja - Bill je rekao da kada ima inspiracije, snimi nešto na svoj mobitel ili napiše to. Priznao je da čak pjeva pod tušem. Rekao je da zapravo kreativni poces nikada nije isti. Dečki se sastanu u novom studiju i dopuste inspiraciji da dođe , bez žurbe. Ponekad niti ne sviraju... Ostanu jesti pizzu i igrati stolni tenis.

Billov izgled - Tom, čim je čuo pitanje, opdgovorio je prije Billa: "Trebaju mu 2 minute da se obuće, ne 5 sati...", našalio se. Bill je priznao da mu je njegov izgled postao prirodan u njegovom životu. Probudi se i samo se obuče - ne trebaju mu sati da bi odabrao odjeću. Ali je priznao da je njegovu novu frizuru puno lakše održavati od prethodnih. Za intervju, je rekao, da mu je trebalo 5 minuta da se spremi.

Sjeli smo se i napravili popis stvari koje smo vidjeli. Želite li znati?
- Bill je ušao u sobu s čašom cole (led + limun) i podjelio je sa svojim bratom. Oboje su pili iz iste čaše!
- Tom je želio vode, ali je njegova boca bila staklena i trebala je otvarač. Bilo mu je preteško otvoriti to, pa mu je jedan fotograf ponudio pomoć
- Georg i Tom su smišljali male šale sa gestama koje ne možemo ovdje prikazati
- na kraju press konferencije Bill je zapeo za stolicu sa svojim vezicama
- da bi odgovorio na naša pitanja, Bill nas je gledao ravno u oči i završio je sa smješkom
- čim je photoshooting završio svi su napustili prostoriju, ali Bill je ostao tamo pokazujući nam svoju tetovažu na ruci - "Freiheit 89" (Sloboda 89, na njemačkom)

http://yesteen.uol.com.br/noticia/1990/Coletiva+do+Tokio+Hotel

****************************************

Nina

Post je objavljen 24.11.2010. u 09:04 sati.