Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Održano predavanje u sklopu akcije Živim život bez nasilja

Općina Pitomača u suradnji sa Obiteljskim centrom Virovitičko- podravske županije jučer je u sklopu akcije ŽIVIM ŽIVOT BEZ NASILJA organizirala predavanje, koje su u prostorijama općine održale: ravnateljica Obiteljskog Centra Virovitičko-Podravske Županije gđa. Jasna Čupen, i psihologinja obiteljskog centra gđa. Sandra Matošina Borbaš.
Ovom edukativnom predavanju bilo je nazočno 40-ak učenika Osnovne škole Petar Preradović iz Pitomače. U uvodnoj riječi načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić zahvalio se učenicima kao i predavačicama na odazivu, te između ostalog istaknuo da, ako poslije ovog predavanja bude i jedna modrica manje prouzročena nasiljem učenika, rezultat ove akcije biti će pozitivan.
Po završetku predavanja, učenici su iznosili svoja vrlo ozbiljna i zrela razmišljanja i stavove glede svakog oblika nasilja.Predavačice Obiteljskog centra bile su vrlo zadovoljne i pohvalile pitomačke učenike te napomenule da centar sa svojim djelatnicima, stoji uvijek na raspolaganju za pružanje pomoći pri suzbijanju svakog vida nasilja.
Pitomača.hr

Post je objavljen 23.11.2010. u 16:56 sati.