Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mudenburger

Marketing

Dežela

Pozvala si me kod sebe u posjet i kao svaka dobra domaćica želiš mi pokazati svoju deželu, kraj u kojem živiš.
A gdje će Janezi drugo nego u alpe pa smo se poslije doručka i mi tamo zaputili.Obzirom da se nisam spremao za tako nešto daješ mi burazove cipele za planinarenje.
Ruksak na leđa i put pod noge uskom planinskom stazom.Svakim korakom se smjenjuju vizure i ja sam zapanjen ljepotom prizora.Pa vi Slovenci zaista znate da uživate.
Satima već hodamo.U alpama se vrijeme brzo mijenja i preko sunca se navlače crni oblaci i kiša počinje da lije kao iz kabla.Nemamo gdje da se sklonimo i ubrzo smo mokri do gaća.
Srećom skoro nalazimo neki sjenik i u njega se sklanjamo.
Skidamo sa sebe mokru odjeću.Ja psujem i bogohulim a ti se samo smiješ.Bacamo se u meko i mirišljavo sijeno.

Gledam te tvoje gole obline i od pogleda na prizor moja muškost počinje da raste i raste.
Kažeš da bi bilo šteta ne iskoristiti situaciju kada je već dig’o.Kožica klizi preko tvog dlana.Namještaš se u pozu 69 i tvoja mačkica mi je pred očima takorekuć pod nosom.
Ližem ti klit koji spontano reaguje.Ma jebeš oralku daj da ti ga nabijem.Penjem se na tebe i ulazim u tvoju vlažnu nutrinu.Sijeno je mekano i nemam baš dobar oslonac kako bih želio i tvoje dupe stalno federira.Ma nema veze bitno je da je on unutra.
Još samo par kratkih trzaja i sve je gotovo.Nisu ti plodni dani ali ipak,sve je dobro kad se vani svrši.
Iz ruksaka izvlačiš suhu odjeću.Nisam ni znao šta si spakovala unutra,ali vidi se da imaš iskustva sa ovim vašim vremenom.Skidam slamčice iz tvoje kose.
Oblaci su se razišli i mi nastavljamo pješačenje ka planinskim vrhovima.


Post je objavljen 19.11.2010. u 22:47 sati.