Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

AMANDINO SLADOSTRAŠĆE – part 2

(uz čitanje ove epizode poželjno je slušati bilo koji CD koji obožava Ivica Olić)

KRATKI (VRLO DUBOKOUMNI) SADRŽAJ PRVOG DIJELA
Nakon oblokovanja na cajci (odlična riječ) priglupa Hrvatica Amanda se prasnula sa mladim priglupim Srbinom na zadnjem sjedištu njegova auta…

IZVADAK IZ AMANDINOG DNEVNIKA

SRIJEDA,03.11.2010.

Plaćem o jutros. Plaćem več četri dana. Usrala san se u gače. Neam blage što ču napravt. Pa plaćem. Poćelo mi se rigat prošlu sedmicu i bit mi loše i onda mi je sestra od kumine frendice posudla oni papa test za trudnoču.
Nisan to nika radla, al mi žemska sve objasnla.
Pićku materinu, ja san noseča. Vuna me ič ko doktora jer če me stari i stara priklat. Ko zeca.

ČETRTAK,04.11.2010.

Prvo san odlućila nač Velibora jer mi je reko da s nekin ukrajincon drži disko Blasters u Požarevcu. Zvala informaciju a ono kurac opet. Nema broja. Ni adrese. Sigurno me slago, đubar jedan.
Onda se sjetila Fejsa pa ćatala sa Biljom, Šabanom, Jovanom, Radojicom, Spasojem, Urošom, Koviljkom i još par frendova iz Srbije i niko niš ne zna.
Tila se majkemi nagutat tableta, a onda mi moj frend Gizda poslo mejl jer njegova frendica Tajana iz Požarevca zna za ti disko a zna i Velibora iz viđenja. Došli nekako do broja o mobtela i ja zvala mog Velu a on se poćo smijat i samo mi reko da odjeben. Opet plaćem.

PETAK,05.11.2010.

Ujutro se sjetila da mi može pomoč moj buraz Stjepo. Rekla san sebi da ču mu reč i da mi on nekako pomože. Buraz mi ima 38 godina i sad ne radi ništa. Bijo je vozijo kombija za nekog Ćirića koji je imo lance kladijonica i kockarnica al su ga prošle godine našli obješenog u zahodu. Neko mu odrezo kurac i zabijo mu ga u usta jer je bijo dužan neke velike pare nekom Rusu i tako je moj buraz osto bez posla. Moj buraz se budala nije oženijo i ful ga zanima politika i tijo bi se tu nekako uvalit.
Bijo je na svim gej prajdovima u Hrvackoj i mlatio pederćine. Ja mislim da bi on bijo dobar političar jer se ful kuži u sve jer svako jutro pročita sve novine što imaju u kafiču. Sinoć ga je jadnog zajebala Fjorentina za tri soma kuna. On če mi ziher pomoč.

SUBOTA,06.11.2010.

Rekla sam čim se digo oko jedan da sam trudna a on popizdijo. Oma nazvo frendove Rikija, Borasa, Zizu, Crnog, Kantu, Egu, Kikija i Govnjarevića. Nabavli su neki stari kombi i zaprdli za Požarevac nač Velibora.
Egu su vratili s grane jer ima zabranu ulaska u šest država i svi ga poćeli sprdat da je stvarno u kurcu kad ne smije ni u Srbiju, a ovaj im jebo mater i tijo se tuč pa skoro svih vratili nazad. Moj buraz dao cariniku 50 eura i nekako su prošli.
U Požarevac su došli oko šes popodne i oma se poćeli raspitivat di je disko.
Brzo su ga našli i oma našli i Velibora. Sjedio je u nekom bircu odma kraj diska i pijo pivu s nekim ukrajincima. S njima je sjedila i ona poznata pjevačca Ljilja.
Buraz mu je odma u glavu reko ko su i šta su a on počo nešto srat. Boras ga oma zdimijo dva put šakon u glavu a Ljilja počela vrištat. Ukrajinac se počo vatat za đep da izvadi gan a Kiki ga uzo na kravatu, digo sa stolice i opalijo mu deset puta s glavon u betonski stup. Oma doletilo još ekipe iz kafiča i više nisi znao ko koga taba, letili su stolovi, čaše, stolice, patike, mobiteli…Ziziju doletila boca palincure u glavu, a Govnjarević pobjego u zahod. Neki čelavi što izgleda ko menadžer od Ave Karabatič doletijo s nožinom al mu Riki slomijo ruku na tri mjesta. Konobarica je zvala muriju i došli su za čas i mog buraza i sve ostale potrpali u dvje marice.

NEJDELJA,07.11.2010.

Kad je moj stari čuo sinoć što se dogodilo popizdijo je jer je mislijo danas s traktorom dovest neka drva da mu buraz pomože pilat a on završijo u bajbokani u Požarevcu.
Ja sam mu onda rekla zašto je on išo u Požarevac stara pala u nesvjest a stari mi zviznuo šamarčinu i reko da sam glupača. Opet plaćem.

PONJEDELJAK,08.11.2010.

Danas ošla kod ginekologa a ono još jedan šok.
Malo me pipo dole i uzo bris i reko da ja uopče nisan noseča. Ja mu pokazala papa test a njemu se skoro zamaglile oćale od smjeha.
Reko mi je da je to kineski papa test koji niš ne valja jer žene u Kini to opće ne koriste jer su i nako trudne cjeli život. Te papa testove Kinezi samo izvoze preko svakakih švercera i šta ti ja znam.
A onda sam ga pitala o čega mi je onda bilo tako slabo i skužili smo da sam alergična na piko parizer.
Neču ga više nika jest mamu mu jebem, a sto put mi je bolji od Polija.

U cjeloj ovoj priči profitiro je jedino Govnjarevič jer kad je došla murja on je pobjego kroz prozor u zahodu i isti dan je upozno neku malu.
Spanđo se s njom i furaju več sedam dana i na proljeće če se oženit.
Volila bi kad bi pozvo i mene jer izgleda da bi im mogla pjevat Ljilja.
A ona je meni tako super !!!


Post je objavljen 19.11.2010. u 18:37 sati.