Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Ženama treba ugađat!

Mi žene smo fascinantna bića. Ne može se reći da smo jednostavne... Koliko samo žena može promijenit raspoloženja...u jednom danu, večeri...ponekad u jednom satu... Ak mislite da postoji nekakav satni mehanizam, il nebeski mehanizam koji bi utvrdio kakvu pravilnost u ponašanju, logičnost....nema toga! Kad malo bolje razmislite, nema toga! To je zato što nije dovoljno ženi darovati dijamante, buket cvijeća ili nešto treće. Treba znat i KAKO joj darovati. (a i KAD.) Žene su inteligentne, plus još k tome i intuitivne, i za čas prepoznaju tuđu skrivenu namjeru ili pokušaj sakrivanja nečeg...često puta pogodimo i što je to što se sakriva...mi vidimo preko SVEGA. I zato, kad pokažemo nezadovoljstvo radi nečega, to nikad nije bez razloga, i to valja imati na umu. I nikad nema veze s nama, već sa nekim izvana. Od bližnjih i od bliskog čovjeka očekujemo da nas ne razočara, tj.očekujemo nešto pozitivno!
Da nema tog mehanizma za navigaciju, zemljopisne karte gdje piše kako najkraće doć do cilja...e tu sam vas zeznula- nema toga! Žene prepoznaju kad tip pokušava ić prečacom! Prečacom se ide samo ako negdje debelo kasniš! Ljenčine idu prečacom. Ponekad ni poklon sa zakašnjenjem ne može popraviti štetu. Ako ne možeš napraviti stvar kako spada i pravovremeno, zašto je uopće radiš? Poklon će samo ublažiti povrijeđenost, ali trag ostaje. Ne mora se raditi o poklonima, stvari imaju simbiločno značenje; kao i geste; ako je učinjeno kako spada, vrijednost se uvećava, a ako je učinjeno poslije zajeba, vrijednost pada. I potrebno je zapravo mnogo više da se stvari rate na normalu. Poneke žene to neće priznat, i skrušeno će prihvatit išta. Žena koja ne priznaje da je povrijeđena, negira samu sebe. Kakva je to žena KOJA NE ZNA, I NE ŽELI ZNATI?? Pa evo i I.Bee je utvrdila u svojoj pjesmi da-žena zna. I tako žena koja negira što zna, postaje živčana, razdražljiva, sve manje spremna na kompromis. Kome je od koristi takva žena? Najmanje sebi, pa onda još manje drugima. Žena mora biti zadovoljna....e , kad se u tome uspije, e taj će uživati u žetvi. Ako želiš bogatu žetvu, zna se! Tip koji želi tihu, mrtvu poslušnu žensku...kakav je to tip??
Prava žena zna kad nešto ne štima, kad nešto škripi, kad je daska trula, sve žena vidi. Ženama treba ugađat, žene treba poznavat. Nema prečaca, ponovimo još jednom. Pokloni se moraju dati pravovremeno, kao i pažnja, i sve ostalo. I nije stvar u predmetima, materijalnom, stvar je u principu. Žene nisu jednostavne, ali je zato kriva složenost ovog današnjeg svijeta i izopačenih vrijednosti, i tipovi koji ženu vide kao..neprijatelja koji ih sprečava da žive 'normalno' -tzv.svinje..itd. Žena gubi živce kad gubi vrijeme na loše tipove koji ju ne žele razumjeti, cijeniti na pravi način. Kad potroši previše energije razmišljajuć dal mu treba oprostiti ili mu zamjeriti, što je pametnije. A nemoš pametno sa takvim... Ženama treba ugađat!

Post je objavljen 18.11.2010. u 19:51 sati.