Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunce878

Marketing

Štovani kolege blogeri,
ovom pričom iz svoje kućne radionice službeno se vinuh u blogersko nebo. Doduše, tek kao poletarac ali puna entuzijazma, elana, vjere u sebe i Vas.

Dajem svečano obećanje da ću biti marljiv i iskren drug, slušati roditelje i starije..... ups! ... krivo stoljeće!

Oprostite mi ali valjda me pere početnička trema. Ipak, mogu obećati da ću se truditi doprinijeti svojim literarnim uradcima, slijedeći utabane staze blogerica i blogera čije postove sam marljivo pratila ovih nepunih mjesec dana i ponekad popratila svojim komentarom. Volim se igrati riječima, volim dobru zafrkanciju, pljuvati po političarima kad sam raspoložena za to. Volim i maštovite priče, dirljive pjesme, rasplakati sebe i druge i dobro se nasmijati na svoj račun. O meni možda ponešto saznate ako koji put navratite na moj blog, a ja ću se truditi upoznati Vas ako vidim da se krećemo istim valnim dužinama ili me isprovocira Vaš način razmišljanja. Mnogi su me blogeri u ovo kratko vrijeme oduševili svojim baratanjem riječima ali dozvolit ćete mi da još njihova imena ne otkrivam, jer se tek upoznajem sa tim velikim jatom koje leprša blogerskim visinama. Ima tu od ptica pjevica, umilna glasa, do iskusnih letača i pravih grabežljivaca.
Drage blogerice i blogeri, budite milostivi prema meni, crnoj kukavici i dobro mi došli u moj blog. Srdačan pozdrav i topao osmjeh Vam darujem!!!:))))

Post je objavljen 18.11.2010. u 10:30 sati.