Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsmecka

Marketing

Rezultati 13.kolo Regija A U-10

VS
NK Nedeljanec : N.Š. Međimurje-Čakovec

4 : 1

Strijelac:
J. Kuqi

Na istoku ništa novo. U Nedeljancu kiša kao i skoro svaki put kad igramo protiv njih. Takvo vrijeme nije čak nit u Engleskoj. Težak teren, previsoka vlaga u zraku i ostali uvjeti koji nam nisu odgovarali kao rezultat su donjeli visoku i uvjerljivu pobjedu domaćina.

Na početku nije tako izgledalo, držali smo terenski inicijativu i stajali sasvim dobro na terenu. Nakon toga protivnik dva puta dolazi do gola i iz nikakvih šansi nam zabija dva komada. Do kraja poluvremena uspijevamo smanjiti rezultat na 2:1 lijepim solo prodorom J. Kuqia.

Drugo poluvrijeme počinje u ravnopravnoj igri i kad smo se ponadali da vi mogli izjednačiti, domaćini daju gol za 3:1. Nakon toga opet imamo veliku šansu za smanjiti na 3:2 ali strijela prvog gola J. Kuqi uspijeva promašiti 100% zicer i kao jkazna za to dolazi gol domaćina za konačnih 4:1.

Uglavnom igra za zaborav i rezultat za čim prije zaboraviti. Mislim nije to ništa strašnoga i svjetski prvaci Španjolci su jučer progutali 4 komada protiv Portugala.

P.S. Nedeljanec izgleda nema penez niti za pravoga suca, pak nam je sudila jedna sutkinja. Jedino sam joj pozabil reči da si je kuhaču doma pozabila, ali to joj je sigurno več nešči rekel i prije mene ;)))

Post je objavljen 18.11.2010. u 07:20 sati.