Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Oprema - Moscompass Model 11L

kompas - Moscompass 11L
U Veneciji je bila i prodajna izložba (tzv. EXPO), na kojoj je bilo kompasa. Razmišljao sam već i ranije o nabavi jednog sportskog modela, pa se je sada ukazala prilika da ga kupim i isprobam.
Odlučio sam se za model 11L (vidljiv na slici iznad). Iako se na stranici proizvođača nalazi u kategoriji "Models for Tourism", uočljivo je brži i stabilniji od modela koje sam prije koristio.
Ima mogućnost pričvršćivanja na palac, pa ga je lakše nositi i koristiti od starog, koji je bio na pločici i koji mi je bio obješen oko vrata, te skakutao i lupao za vrijeme trčanja.
Na utrci u Veneciji nisam imao potrebu određivati sjever ili azimut, nego mi je služio kao pokazivač gdje se nalazim na karti. S plastičnim vrhom sam držao oznaku na karti.
Bit će koristan na orijentacijskim utrkama, a i na trekinzima.

Najmanja je dobila model 22L, u rozoj boji i s rozim držaćem za prst. To ju je ponovo motiviralo i nadam se da će ju držati do slijedeće utrke. Kompas koristi i za orijentaciju po stanu, a kupaona je prostorija zapadno od ulaza u stan.

Ispod možete naći linkove i kratki opis proizvođaća. Na webu sam pronašao model 11L za 29 EUR, a na sajmu sam ga platio 23 EUR, dok je model 22L koštao 15 EUR.


Moscow Compass

Model 11. Universal
- Needle setting time: 1,5-2 sec.
- Stability during running: good
- Magnet: high-power
- Scale: yellow, 2 grad.
The Model 11 is recommended for orienteeris and skilled tourist.

Katalog

Model 22. Tourist
- Needle setting time: good
- Stability during running: none
- Magnet: powerful
- Scale: pink, 2 grad.
The Model 22 is recommended for tourist and beginners in orienteering..

Modeli - pdf


Post je objavljen 19.11.2010. u 20:10 sati.