Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

The Walking Dead S01E03 - Tell It to the Frogs



Ocjena epizode: 3,5 / 5 party

Ekipa iz Atlante se vratila u kamp do svojih najmilijih. No, zbog nezgodnih zadnjih događaja iz druge epizode neki članovi ekipe kreću u nesuglasice i u svađu pa čak i u fizički obračun oko dogovora što dalje napraviti...



Fox Crime je žešće bio zajebao sa puštanjem epizoda, jer su se prošli tjedan trebale prikazati i 4. i 5. epizoda, a tek jučer smo dobili treću. Pomalo je razočaravajuća činjenica da ćemo na svaki novi nastavak čekati tjedan dana.
Treća epizoda se vrti više oko pobližeg upoznavanja likova i međusobnih odnosa, pa tako imamo priliku saznati da su obadvije ekipe nekako s nečim povezane, što mi je plus jer je gledatelju lakše pratiti kad imanje manje likova i kad ima nekih poveznica među njima. Likovi u ovoj seriji su zasad jako interesantni i svi bitniji imaju neke svoje vrline i mane, što je jako dobro jer se razvija i psihičko praćenje karaktera.
Kako sam rekao, u trećoj epizodi ćete vidjeti jako malo akcije, doslovno 2-3 zombija se uopće pojavljuje u epizodi. Ali, ništa ne umanjuje kvalitetu epizode, jest da je malo slabije atmosfere nego prva dva. Kraj epizode nas ostavlja u neizvjesnosti, kao i svaki dosad i prikovat će me uz stolicu kad bude i četvrta epizoda. Nadam se da će biti uskoro, ako Fox Crime opet nešto ne počne izmišljati. Treća epizoda je vrlo dobra.

Post je objavljen 15.11.2010. u 09:31 sati.