Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninjawalka

Marketing

Top stars u Areni Zagreb

Subotnja večer bila je idealna za jos jedan koncertni događaj u Areni - prvi po redu Top stars.

Photobucket
Prije koncerta, Arena Zagreb / photo by Ninja Walka

Top stars je nov projekt u Hrvatskoj, radi se o ukupno 4 koncerta koji će se održavati u arenama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru. Radi se o drugačijem konceptu zabave, Top stars nije koncert samo jednog pjevača, već više njih koji osim svojih nama dobro poznatih hitova odlaze pjesmom u prošlost i podsjećaju nas na neke dobre stare hitove i prošla vremena.
Ove godine za Top stars zvijezde izabrani su: Luka Bulić ( poznati radijski voditelj i imitator koji nas nasmijava u programu Antene Zagreb), mlada pjevačica Franka Batelić, Indira Vladić iz Colonije ( čiji su koncerti poznati po dobrom provodu) i Tony Cetinski.

Photobucket
Luka Bulić / photo by Ninja Walka

Photobucket
Franka Batelić / photo by Ninja Walka

Photobucket
Indira Vladić / photo by Ninja Walka

Photobucket
Tony Cetinski / photo by Ninja Walka

Atmosfera u Areni bila je fantastična. 13 000 ljudi uglas je pjevalo hitove poput „Kada žena zavoli“,„ Za tvoje snene oči“, ali i neke stare hitove poput Billie Jean Michaela Jacksona ili pjesme posvećene pokojnom Dini Dvorniku. Iznenađenje večeri bio je nastup Massima koji se pridružio u pjesmi Luki Buliću izvevši "Stranca u noći", ali i Emilija Kokić koja nas je svojom pjesmom podsjetila na pobjedu grupe "Riva" na Eurosongu davne nam 1989.godine.
Spektakl je bio podijeljen tematski, na rock glazbu, domaću zabavnu i neke nove strane hitove kao što je „When love takes over" Davida Guette. Posebnost ovog događaja bila je u tome što je zamišljen kao karaoke show- iznad pozornice je bio postavljen veliki video zid na kojem je bilo moguće pratiti događanja na pozornici i tekst pjesama zapisanog na ekranu.

Dugo najavljivan u medijima, predstavljen kao „najveći tulum godine „ Top stars je opravdao očekivanja - 3 sata zabave, plesa ali i zanimljivih kostima razlog je zbog kojeg će ovaj projekt zasigurno naići na svoje fanove. Top starsovci, vidimo se i dogodine!

Photobucket
Najveći tulum godine / photo by Ninja Walka


Top stars, svi pjevači / video by Ninja Walka


Top stars, finale / video by Ninja Walka



Post je objavljen 14.11.2010. u 20:58 sati.