Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASNA VJEŽBA VZG JASTREBARSKO - ELEMENTARNA NEPOGODA POPLAVA

JASTREBARSKO

14. studenog 2010. godine s početkom u 14. oo sati održana pokazna vatrogasna vježba u organizaciji vatrogasne zajednice Grada Jastrebarsko u suradnji sa Komunalnim Jastrebarsko. U Vježbi sudjelovalo 26 vatrogasnih društava sa ukupno 130 vatrogasaca te djelatnici Komunalnog Jastrebarsko sa mehanizacijom.

Image and video hosting by TinyPic

Područje Vatrogasne zajednice Grada Jastrebarsko čine brežuljkasta i ravničarska područja. Ravničarska područja nalaze se ispod državne ceste „stare karlovačke" te u nju spadaju mjesta (Donja Jaska, Donji Desinec, Cvetković, Čabdin, Domagović, Novaki i Čeglje).U posljednje vrijeme smo svjedoci sve češćih elementarnih nepogoda, kako u svijetu tako i kod nas a jedna od tih je i poplava.

Vatrogasci VZG Jastrebarsko sudjelovali su u na elemaenarnoj nepogodi koja je ove godine pogodila Zagrebačku Županiju. Nije isključeno da bi se takva ili slična nepogoda mogla dogodit na našem području, stoga će se simulirat moguću stvarnu situaciju prilikom većih oborina.Krajnji cilj vježbe je kordinacija međusobnog djelovanja pripadnika vatrogasnih postrojbi s područja Grada Jastrebarsko i Komunalnog poduzeća koje raspolaže potrebnu tehniku prilikom poplave.
.... pročitaj više



Post je objavljen 15.11.2010. u 19:09 sati.