Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safiris

Marketing

Tamjana - Nebesko Učilište



Autro slike:meni nepoznat

Tamjana je povela ove dvije duše do mjesta koje je izgledalo čas kao učilište, da bi drugi trenutak izgledalo kao klesarska radiona.U Učilištu su se izmjenjivale informacije brzinom svjetlosti, a svećenik i Adi upijali su ih kao spužve. Boje su vibrirale frekvencijama koje su se zatim pretvarale u slova i brojeve, ne bi li se njihove aure stopile sa samom srži.
Mirisi, biljke,kristali- sve je bivalo stvoreno sa svrhom, koju su ljudska bića zaboravila.Sve stvoreno je živo, diše nevidljivim plućima, odašilje nevidljive vibracije, i u svemu je utkana Božja ljubav.Kako tu ljubav preko kristala približiti čovjeku, i pomoći u iscjeljivanju, postala je najvažnija lekcija koju će naše dvije duše morati osvijestiti i prenijeti ljudima na Zemlji.
U klesarskoj nebeskoj radionici, ugledali su prizor koji će im se urezati u sjećanje, ne bi li im postao poveznica nakon buđenja, nešto kao podsjetnik na zajedničko astralno putovanje.

Na svjetlosnoj ploči, pojavio se holografski prikaz, njima do tada nepoznat pojam, na kojemu je bio smješten veliki gorski kristal.Čovjek bi rekao - nesavršen, jer u njegovom središtu postoje sitne nepravilnosti, nešto kao sedefasti listići, zračni mjehurići, i maleni rasjedi,kao kristalni kanjoni.Ne, to nisu nepravilnosti, već stanice s memorijom, i ovisno o inicijaciji samoga kristala, memorija će biti korištena kroz tu svrhu. Ovaj kristal biti će iniciran za opće blagostanje na svim nivoima, nudeći spoznaju o životnoj svrsi, tj. o poslanju duše,s kojom bude u dodiru.

Upravo prisustvuju brušenju kristala.Sa svih strana pristižu svjetlosne zrake,nježno milujući kristal, smanjuju ga na omanju kuglu,pravilno oblikovanu.

-Bez obzira na veličinu, sam kristal u sebi čuva nevjerojatan omjer svjetlosne snage -naglašava Tamjana.

Poveći novi dio gorskoga kristala, preoblikuje se u prizmatično izbrušen vrh, kojim će svjetlosna zraka biti usmjerena ka željenom mjestu.Na isti način, oblikuju se i drugi kristali.
Odjednom, sve čestice,izrađene do savršenstva,izgrađuju kristalni štap.

- Adi, tvoje poslanje na Zemlji biti će materijalizirati ovaj štap, točnije, iz svijeta ideja stvoriti ćeš opipljivi alat za iscjeljivanje, dok će na svećeniku biti da prepozna tvoju zamisao i osigura ti dostupnost trenutno zaboravljenog Znanja - čim je izrekla ove riječi, Tamjana i svijet snova rasplinuli su se u milijuntom dijeliću sekunde.

Nastavlja se…





Post je objavljen 15.11.2010. u 11:10 sati.