Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Gotova sezona

Namjeravao sam otrčati polumaraton Starek i nakon toga završiti sezonu, ali malo sam promjenio plan. U zadnjih 10 dana se pojavila lagana ozljeda koja mi je ograničila trkačke treninge na lagano trčkaranje. Pošto mi Starek nije toliko bitan već sam početkom tjedna bio 99% siguran da neću nastupiti jer ne bi htio riskirati neku ozbiljniju ozljedu. Ovih 1% šanse da ću ipak nastupiti je nestalo u srijedu kad me uhvatila nekakva viroza. Viroza je prošla već u srijedu navečer, a sudeći po jutrošnjem trčanju moglo bi se reći da je i ozljeda sanirana.
Ovaj i idući tjedan planiram raditi lagane treninge bez nekog plana (tj. planiram ne planirati), a nakon toga kreću pripreme za iduću sezonu (premda su i ovi treninzi u zadnjih par mjeseci više bili usmjereni prema idućoj sezoni).
Oni koji iz bilo kojih razloga ne odluče današnji proljetni dan provesti unutar 4 zida, mogu preko interneta pratiti prijenos sa svjetskog prvenstva u half-Ironmanu koje se održava u Clearwateru sa startom u 13.00h po našem vremenu. Video prijenos će biti na ironman.com stranici. Iduće godine prvenstvo se seli u Las Vegas. Utrka bi trebala dobiti na zanimljivosti jer će staza biti znatno zahtjevnija (brdovita), a održat će se u 9. mjesecu tako da će moći nastupiti i natjecatelji kojima je glavni cilj Kona.

Post je objavljen 13.11.2010. u 09:41 sati.