Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NASTAVAK DOBROSUSJEDSKE SURADNJE

DUBRAVA KRIŽOVLJANSKA

Vatrogasci DVD-a Lovrečan Dubrava i Prostovolnog gasilskog društva Zavrč, iz istoimene susjedne slovenske općine, izveli su u Dubravi Križovljanskoj 23. listopada tradicionalnu vatrogasnu vježbu. Vježba spašavanja iz gorućeg objekta i gašenja požara izvedena je na Mihalićevoj zgradi, sudjelovala su 24 vatrogasca, a unesrećene iz goruće zgrade iznosila je ženska ekipa DVD-a Lovrečan Dubrava.

Vježbom je rukovodio Milenko Biškup, zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica, a sa slovenske strane priključio se Branko Skok, poveljnik PGD-a Zavrč. U ime općine Cestica čestitke vatrogascima uputio je Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica, a pridružila mu se i predstavnica općine Zavrč, dožupanica Marta Bosilj. U ime Gasilske območne zveze Ptuj prisutne je pozdravio zapovjednik Zvonko Glažar, a čestitkama na uspješnoj vježbi pridružili su se Milan Majer i Marijan Mislović.

Uvjerenje u nastavak daljnje dobrosusjedske suradnje izrazio je i Darko Majhen, predsjednik vatrogasne zajednice općine Cestica, a čestitke na dobro izvedenoj vježbi okupljenim je vatrogascima uputio i Zvonko Biškup, predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Vježbi je prisustvovao i Franjo Težak, predsjednik lovrečanskog društva, kao i njegov kolega sa slovenske strane Anton Bratuša.
varaždinske vijesti



Post je objavljen 11.11.2010. u 14:18 sati.