Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Obitelj sa 18 djece odgajaju po Krščanskin načelima

Prenosim sa Idex.hr
Da bar ovakvih obitelji ima i u Lijepoj našoj.

OBITELJ Bates jedna je od najvećih na svijetu te neprekidno raste. 45-godišnji Gil i njegova 43-godišnja supruga Kelly imaju čak osamnaestero djece te uopće ne planiraju prestati širiti obitelj.

Gil se bavi obrezivanjem stabala, a u poslu mu pomažu starija djeca, od kojih je najstariji 21-godišnji Zach. Najmlađi član obitelji je Judson Wyatt, koji je među veselo društvu u Tennesseeju stigao prije samo dva tjedna. Obitelj nikada od države nije tražila nikakvu pomoć ili povlastice, a smatraju da su im njihova djeca najveći blagoslov. Odgajaju ih prema kršćanskim načelima te nedjeljom uvijek svi zajedno odlaze na misu.

Djeca pomažu u kućanskim poslovima, a organizirani su tako da je jedno starije uvijek u paru s jednim mlađim, a parovi se mijenjaju svakoga dana. Mlađa djeca se školuju kod kuće umjesto u vrtiću, a stariji ili studiraju ili su već stekli diplome srednje škole. Većina djece svira neki instrument te zajedno sudjeluju u lokalnom zboru u Lake Cityju. Otac stalno proširuje kuću kako bi uvijek imali dovoljno mjesta za nove članove.

Post je objavljen 11.11.2010. u 12:24 sati.