Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safiris

Marketing

Tamjana - Duhovni vodičAutor slike :Mario DuguayVrt u kojemu se Tamjana našla s Učiteljem bio je prepun boja, nestvarno lijepih,teško opisivo ljudskom oku.Možda ih čovjek može doživjeti boravkom u prirodi, međutim, naspram nebeskog vrta, sve bi djelovalo kao blijedi pastelni prikaz.

Trenutno je Učitelj preuzeo lik Učiteljice, čime je Tamjana dobila uvid u dio svojega poslanja.Izrazit će se kroz žensku energiju i to kao duhovni vodič.S vremena na vrijeme, prihvatila bi se te uloge, međutim, još nije imala priliku biti duhovnim vodičem na planeti Zemlji.Kroz Nebesku knjižnicu, vidjela je bezbrojne uloge odigrane kroz ljudske živote, a duše koje su se vraćale, često su znale imati razlomljeni energetski omotač.S toga joj je buduća uloga izgledala kao novo nedoživljeno iskustvo ujedno i najzahtjevnije do sada.

Učiteljica je zablistala zlatno žutim svjetlom, a energija ljubavi prostrujala je cijelim prostorom, duboko kroz svemir.To je bilo jedno od glavnih obilježja Učitelja, beskrajna ljubav.Tek što je osjetila taj svjetlosni zagrljaj, u rukama Učiteljice je iznova vidjela Kristalni štap.Krenula je poduka o svrhovitosti štapa u njegovoj budućoj materijalizaciji na Zemlji.

Kristalna struktura samoga štapa, zaiskrila je u Tamjani.Znala je, kako je štap povezan sa Kristalnom kupolom, koja je bila nešto kao svemirski generator energije i znanja, i kako je povezan i sa ponajmanjim atomom i molekulom i na najudaljenijem mjestu Univerzuma, mjereći udaljenost zemaljskim mjerilima, naravno.Već se polako uhodavala i u zemaljski rječnik.

Kristalna kugla sačinjena od gorskog kristala nježno je zatitrala.Kao da je samim titrajima preuzimala na sebe darovane informacije o svojoj strukturi, i energiji koju će upijati direktno iz zemaljske prirode kada za to dođe vrijeme.Imati će tu moć, da stimulira sve energetske centre u tijelu-čakre,a ujedno će štititi tijelo od agresivnih energija kojima bi moglo biti izloženo.Duši koja će se znati koristiti pohranjenim znanjem u samome kristalu, donijeti će ravnotežu, koja je vremenu z Kali yuge, znatno narušena.
Kristalni vrh , prizmatično izbrušen, ima svrhu lasera, jer u sebi nosi toliko koncentriranu energiju da bi prilikom nestručnog rukovanja mogao i pokidati nježne energetske niti ljudske aure.

Energija sakupljena u kristalnoj kugli, prolazi mjedenom drškom na kojoj se nalaze ostali kristali, te je samim prolaskom obogaćena vrijednim frekvencijama koje u sebi nose upravo ti kristali.

Mjesečev kamen podariti će pojačanu intuiciju kroz žensku energiju, rubin će svojom visokom energijom pomoći u iscjeljivanju na svim nivoima, dok će jaspis kao zaštitnički anđeoski kamen darove nuditi kroz energiju pročišćavanja i brzog oporavka uz ravnotežu, a biti će i potpora prilikom posjeta astralnom svijetu.
Biser će kroz sedefastu vibraciju pomagati energiji željnoj transformacije, a amazonit, kao kamen istine, povezivati će sve dosadašnje energije,pojačavati životnu snagu uklanjajući energetske blokade i čisteći meridijane, a kao kamen muške energije, iznova podariti toliko potreban osjećaj ravnoteže.

Tamjana je nebrojeno puta ostajala kao bez daha, uvidjevši kako je u Svemiru sve u apsolutnome redu, sve posjeduje svoju svrhovitost i stvoreno je sa najvišim dobrom za sve, bez iznimke.

U tom osjećaju zahvalnosti, biva iznova dodirnuta zlaćanom energijom.

Pred njom se ukazao prizor materijaliziranja. Ali da bi štap postao dio materije, netko na planeti Zemlji morati će uhvatiti vremenski isječak, kroz san ili meditaciju.

Prvi Tamjanin zadatak bio je, prenijeti isječak kroz vizualizaciju određenoj osobi.

Siromašno selo, negdje na istoku planete Zemlje. Toliko siromašno, da je djeci jedina igračka bila prašnjava zemlja.A naš Kristalni štap, upravo nastaje u toj prašini. Jedini koji ga vidi je maleni dječak Adi.


Nastavlja se….


Post je objavljen 11.11.2010. u 09:00 sati.