Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiglobalist

Marketing

Poziv udruge Volim Hrvatsku - Ne u EU!



Prenosim poziv udruge Volim Hrvatsku, Ne u EU, koja se organizirano bori za ono što preko 50% posto građana Hrvatske misli, a to je da ne žele u EU, jer svakim danom sve više spornih informacije o Europskoj uniji izlazi na vidjelo pa se ljudi počinju sa pravom pitati, što će nama ta asocijacija. Nova Jugoslavija? novi SSSR?. (pročitajte u Novom Listu zadnja istraživanja javnog mnijenja). (a u zadnjem postu pročitaje što je to Lisabonski ugovor).
Nametnuta informativna blokada od strane euro zagovornika koji drže položaje, je velika, ali nije nesavladiva ako svatko od nas, birača, nešto učini.

Udruga Volim Hrvatsku organizira novu podjelu letaka. Nemojte čekati da netko drugi učini ovo umjesto vas, pozivam sve da se odazovu ovom pozivu:


NOVI VAL PODJELE LETAKA - VOLIM HRVATSKU-NE U EU

Udruga Volim Hrvatsku - Ne u EU kreće s novim valom podjele letaka - pozivamo vas da se priključite!

Ovim putem voljeli bi pozvati sve zainteresirane da nas podrže u ovoj inicijativi osvješćivanja hrvatskih građana oko pitanja ulaska Hrvatske u Europsku Uniju. Kao i kod prve inicijative, možete se prijaviti, zaprimiti letke koje ćemo vam poslati poštom ili predati osobno, ovisno u kojem djelu Hrvatske se nalazite, te ih podjeliti po ciljanim mjestima vašeg grada ili okolice.

Galeriju s prošle inicijative podjele letaka koju su podržali građani iz različitih gradova lijepe naše možete pogledati na službenoj stranici udruge :

http://www.volim-hrvatsku.hr/najave-i-dogadanja/1-najave-i-dogadanja/57-inicijalna-podjela-letaka-po-cijeloj-hrvatskoj

te u galeriji slika stare nam FB grupe :

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=106437712718493&v=photos&so=45

Za podjelu letaka u vašem gradu, naselju, kvartu, ulici, te za ostala pitanja obratite se Mirti Korač putem facebooka, maila udruge Volim Hrvatsku jako@volim-hrvatsku.hr ili na mobitel 091 9733 960.

Hvala svima na dosadašnjoj podršci!

nadstranačka inicijativa i udruga
Volim Hrvatsku

Molimo da mail proslijedite prijateljima za koje smatrate da će podržati naše aktivnosti.



Post je objavljen 10.11.2010. u 09:45 sati.