Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frendinlove

Marketing

Želim te uzeti dok samo ležiš i ne mrdaš prstom

Moraš znati da jednostavno ne mogu prestati pisati ti. Svaka stvar koja se tiče naših dodira je i dalje premalo za mene. Naše igre i provokacije, koliko god uzbudljive bile, ostavljaju još puno mjesta za sve one snove i želje. Ne postoji trenutak u jednom danu kad ne mislim na tebe, a želja za tvojim uzdasima kad te ljubim svud po tijelu je svakog trenutka sve veća. Često se probudim ujutro zadihan, a mirisi tebe na meni toliko mi se urežu u snu da dalje i ne mogu zaspati. Najčešće sanjam neke trenutke koje ti i ja provedemo u krevetu u raznim pozama, a u posljednje vrijeme samo zamišljam kako ti pružam beskrajne trenutke orgazama koji traju i traju. Želim te uzeti dok samo ležiš i ne mrdaš prstom. Gledam te u mislima kako ležiš potpuno gola na krevetu, a ja ti pokazujem svu svoju želju i umijeće koje tebi još nije poznato. U mojoj glavi smo proveli toliko neprospavanih i uzbudljivih noći. Noći pune smijeha, nježnih dodira, uzdaha, zadovoljstva, neobuzdanog seksa…

Evo večeras dok smo razmjenjivali sve one sočne poruke i šalili se ja sam zamišljao da sjedimo na tvom trosjedu i o svemu ovom razgovaramo uživo. Svi ovi opisi tvojih i mojih želja samo su nas palili još više, a pogledi su postajali sve više luđački, puni pohote. Iako to ne voliš, ali ruku ti nisam ispuštao cijelo vrijeme. Pili smo kavu i dražili jedno drugo. U jednom trenutku si mi rekla da te mogu sad imati ako želim. Malo me je zbunila ta izjava, ali ti nisam htio to dati do znanja. Zar ovdje? U tvom stanu, na tvom trosjedu? Nisam mogao vjerovati svojim ušima. Polako sam spustio svoju ruku na tvoju nogu, samo da vidim zezaš li me. Kako nisi reagirala, već nasmijala se poljubio sam te i nastavio rukom milovati tvoju nogu, od koljena pa do vrha. Ustala si da provjeriš jesu li vrata zaključana i vratila se u našu uzbudljivu igru. Stojeći ispred mene dok sam i dalje sjedio na kauču, naslonjen s podignutim rukama na naslonjaču i raširenih nogu počela si se skidati. Meni je srce udaralo k'o ludo. Na mojim hlačama već se dobro vidio moj dignuti… Dok si nešto govorila, bez razmišljanja sam ga izvadio iz hlača i dao ti ga u ruku. Samo si se nasmijala i rekla da sam stvarno lud. Ipak si prihvatila sugestiju, ali s dozom rezerve samo si se malo igrala s njim, milujući ga i povlačeći gore dole dok je bio u toplini tvoje cijele ruke. Gledala si ga nekim luđačkim pogledom kako postaje sve tvrđi i vrući od želje. U svom dlanu si osjetila kako pulsira dok krv navire u njega i to te palilo još više. Tek pokoji put si, onako ovlaš, ustima naletjela preko njega, jer si znala da to volim i samo si me dražila.

Privlačim te k sebi i ruku ti guram u donji dio tvoje sive trenerke i ostajem bez riječi. Nemaš gaćice nikako, a tvoja prijateljica već sva mokra. Krenuli smo da se ljubimo dok sam ti rukama nastavio maziti leđa. Sama si preko glave svukla majicu i otkopčala grudnjak koji je lagano kliznuo niz tvoje ruke. Da iskoristim priliku dok su ti zauzete ruke i ja sam kliznuo tvoj donji dio trenerke niz noge i odjednom si ostala stajati ispred mene, potpuno gola. Nisam mogao skinuti oči s tvojih lijepih bradavica. Navalio sam na njih svojim pohotnim jezikom. Jezik na jednoj, desna ruka na drugoj, lagano mijesi, a lijeva ruka igra se s tvojom pre slatkom, vrućom i već skroz mokroj prijateljici. Prvo sam je lagano trljao, a onda sam gurnuo duboko prst u nju i počeo šarati po njoj dok si već sad počela glasno uzdisati. Bilo ti je sve ljepše. Pošto su mi moje gaće smetale, skinuo sam ih i dok sam se saginjao da ih skinem, glava mi se nađe u visini tvoje male slatke i uspaljene prijateljice. Bez razmišljanja zagnjurim glavu u nju dok si i dalje stajala blago raširenih nogu ispred mene koji sam i dalje sjedio na tvom trosjedu. Znam da te je još više palilo to što ovo nismo smjeli raditi u tvom stanu. Šta ako netko dođe….i sama pomisao na to još te je više palila, a sve više vlažnog zadovoljstva izlazilo je iz tvoje male slatke i uspaljene prijateljice.

Nakon malo lizanja spustio sam te na trosjed i par trenutaka gledao golu dok ležiš te polako skidao ono što je ostalo na meni. Bio sam spreman da te uzmem na sve moguće načine. Vidjela si to po mom prijatelju koji je stajao pravo kao strijela. Smjestio sam se lagano između tvojih nogu, namjestio njegov vrh na vrh tvoga klitića, malo ga protrljao njime, čisto da de još malo dražim, a onda se spustio malo niše i ušao polako dok si ispuštala glasan uzdah zadovoljstva. Kad sam osjetio da sam cijeli u tebi počeo sam brzo da navirem u tebe, divljački…a ti si samo glasno stenjala. Tiho si mi rekla da je ovo uobičajena rutina i da želiš da te uzmem na neki način na koji nikad nisi ni probala. Ispravio sam se na noge, ali ga nisam vadio iz tebe. Sjedila si na meni, nogama omotanim oko mojih bokova i gledala me upitnim pogledom.

Donio sam te do kuhinje i posjeo na kuhinjski stol. Podignuo ti noge također na stol, onako povijene u koljenima s tabanima na stolu. Raširio ih koliko god sam mogao i onda ti je lizao toliko dugo dok nisi svršila glasno urlajući. Tek onda sam se ispravio i prvo te njime malo dražio da dođeš sebi od prvog svršavanja i u isto vrijeme se zezao s tobom. Onda sam opet kliznuo u tebe duboko, duboko, duboko i divlje se zabijao uz tebe dok je cijeli stan odzvanjao od tvojih urlika. To je trajalo nekih 20 minuta. Onako na trenutke divlje, pa na trenutke polako, gledali smo se u oči luđačkim pogledima dok sam ti noge držao visoko u zraku. Onaj pravi seks. Seks dvoje ljudi koji to ne bi smjeli raditi, a jedina stvar koja im pada na pamet kad se vide je upravo ovo što sad rade. Kad sam nakon nekog vremena vidio da dolaziš pred sam kraj ispravio sam te na noge i okrenuo prema kuhinjskom stolu. Spustio tvoj gornji dio na stol i sa zada, najbrže što mogu, zabijao se u tebe, povlačeći te za ramena na svog, tvrdog i punog želje, prijatelja dok napokon nisi, vrišteći da te cijela zgrada čuje, drugi put ispustila onaj uzdah zadovoljstva koji je značio da si doživjela luđački orgazam.

Ostao sam još neko vrijeme u tebi, u toj pozi, tek polako se pomjerajući naprijed nazad. Predložila si da legnemo na kauč što smo i napravili. Dugo smo ostali ležati goli, zagrljeni mazeći se i tiho razgovarajući o tvom najluđem orgazmu u životu. Nisam želio da ovaj dan ikad završi…lagano smo utonuli u san, onako goli, zagrljeni i zadovoljni…ti i ja sunčice moja.

Post je objavljen 09.11.2010. u 06:45 sati.