Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzbihposavina

Marketing

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. sc. Dragan Čović razgovarao s veleposlanikom Libije u Bosni i Hercegovini Nj. E. dr. Salemom Finnirom

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH prof. dr. sc. Dragan Čović razgovarao je u četvrtak, 4. studenog 2010. godine, u Domu HDZ BiH u Mostaru s veleposlanikom Libije u Bosni i Hercegovini Nj. E. dr. Salemom Finnirom. Na sastanku je bilo riječi o proteklim općim izborima u Bosni i Hercegovini, implementaciji izbornih rezultata, te o aktualnim političkim i gospodarskim prilikama u BiH.


Predsjednik HDZ BiH prof. dr. sc. Dragan Čović istaknuo je kako treba žurno uspostaviti vlast na svim razinama te je pozvao na promjenu Ustava kojom će se osigurati istinska ustavna jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva konstitutivna naroda u BiH. Također, ukazao je na potrebu žurne izmjene Izbornog zakona u BiH.

Tijekom razgovora naglašeno je kako BiH i Libija imaju vrlo dobre političke odnose, te da dobro surađuju u smjeru unaprjeđenja međusobnih gospodarskih odnosa. Veleposlanik Libije u BiH dr. Salem Finnir ponudio je pomoć BiH u svim poljima unaprjeđivanja suradnje između BiH i Libije.

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH



Post je objavljen 04.11.2010. u 19:26 sati.