Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/faithbennett

Marketing

Smrdljivi vlak!

pobjegla iz ludnice ,ludaka pune ulice...ali ja sam se odlucila popraviti , nema vise ljubavi barem ne za mene sve moje male ljubavi su bili veliki porazi i svi su na kraju mrtvo izgledali!
Nisam previse trazila od njih ,ma nisam nista ! kao i svaka zena cjeni ljubav,njeznost i postenje ako se uz to doda i smisao za humor to je prava kombinacija !
provela sam godiu dana u celiji ,celijska komora velikih ocekivanja ,bijelog odjela i halucinacijske hrane!
ludake nisu samo u ludnicu smjestili ima nas posvuda !
dok se vozim vlakom Split -Zagreb pada mi mrak na oci ! Jako je zagusljivo ! raspalili s grijanje na + 50 umirem ,to oni zele da se svi skinemo goli !
vlak pun golih turista stize u Zagreb aukcija za komad robe pocinje kad se pregrijemo !
Zamisljam kako bi bilo da puste plin ! Ko da se igramo Hitlera i židova ! Pustili su plinove ali ne plin kao plin nego ubojiti plin koji se zove prdac ili su samo izuli patike ....Uzas sad jos usto i smrdi a sto me niste ubili odma ovo je mucenje ! Dok prolazimo negdi bogu iza nogu , kroz prozore ove komore vide se livade ah tu je sigurno svjezi zrak !Nebo je danas sivo ajde kiso padni jer ionako znam da nisam te srece da dodem suha ! Skripe tracnice dok se naginjemo ,osjecam se kao u luna parku mozda povratim al steta nema nikog do mene !
Zasto ljudi rade crkve? na svakom kantunu po jedna crkva sto je jos najbolje na svakom brdu po crkva a nigdje sela !
sto se treba svaki put hodocastit da bi se doslo do crkve ? to mi neide uglavu ! svako malo neka crkva ! tko daje pare za izgradit te crkve i kakav je njihov dohodak?
Imam veliki kofer utrpala sam u njega sve sto mi treba a sad da uzmem samo sibicu i da zapalim ? da se zapitas dali ti to sve treba ? ne ne treba ! A da stavim u njega sve poznanike,prijatelje ,rodbinu i da njig zapalim? krasna situacija ! Kao peceni biftek polu krvar !


Post je objavljen 08.11.2010. u 17:11 sati.