Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izsvesnage

Marketing

Urbana legenda

Urbana legenda:

Ekipa odlučila napraviti tulum. Dogovoreno je da se tulum održi kod jednog od frendova koji žive u Mamutici u Zagrebu. Sve je počelo kao normalni party, cuga, mjuza itd.
Međutim, ekipa se već zasitila običnosti tih okupljanja i padne im na pamet da isprobaju nešto novo. Smišlaju oni tako šta bi mogli raditi i jednom od njih padne na pamet sjajna ideja, ajmo se spuštati skijama po stepeništu nebodera.
Svi oduševljeno prihvate, navlače se pancerice i počinje ludi spust.
Naravno, buka je nesnošljiva a jadna bakica koja živi 3 kata niže više ne može izdržati buku i ide vidjeti kojeg se to vraga dešava na stepeništu. Na nesreću, znatiželja ju natjera van upravo u trenutku kad se jedan od 100-kilaša spuštao pored njenih vrata. Baaam, Skijaš - partijaner pokupi jadnu bakicu svom snagom. Bakica se onesvijesti što od udarca što od šoka.
Nastane prava panika, svi se automatski otrijezne i odluče bakicu odvesti na hitnu.
Naravno, nikome se nije dalo odgovarati za njenu nesreću te ju samo iskipaju pred hitnom i pobjegnu.
Prođe par dana, ekipa nervozna, bakice nema doma, da nije umrla. Niko se ne usuđuje zvati hitnu da provjere što je s njom.
Savjest je ipak pobijedila strah od kazne za čin i dogovore se da će svi zajedno otići da provjere jel bakica uopće živa.
Dolaze sve usplahireni i kažu da su oni neku noć dovezli bakicu, bakice međutim nema doma pa se brinu da se nije teško ozlijedila.
Ma jok, bakica je samo malo natukla rame, fizički je sasvim OK, ali jadnica nije baš sva svoja.
Kako mislite nije sva svoja??
Pa morali smo ju poslati na psihijatriju na promatranje.
Za boga miloga pa zašto??
Bakica uporno tvrdi da ju je ZATEPO SKIJAŠ NA STEPENIŠTU!!!

Post je objavljen 08.11.2010. u 10:03 sati.