Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

9. zimska liga Lagvić - 1. kolo

Nakon jučerašnje MTB-O utrke i mogućnosti da danas imam još jednu utrku i omogućim si plasman na Cro-Slo kupu, ja se ipak pojavljujem na 1. kolu 9. zimske lige Lagvić, koja će danas biti produžena s Lagvitrekom.
Iako bi strateški bilo pametnije da sam "trčao" Nordic Walking ili planinsko trčanje po Mrcini, ja sam se odlučio za "cestovnjaču". Razlozi su mi jednostavni, ali zato strateški glupi. Staza je duža, pa ću više trčati, a opet mi nedostaje kilometraže, a i potrošit ću više vremena. Ako i dalje nije jasno, bit će jasnije nešto kasnije. belj

Krenuo sam u drugoj polovici velike skupine natjecatelja, pa su me zbog toga tek rijetki pretekli, a u drugom dijelu utrke sam ja pretekao manje spremne.
Prvi dio sam išao umjerenim tempom. Često mi se po glavi vrtilo, bih li mogao brže, a da nemam pad u tempu u drugoj polovici utrke. Zapravo mi nedostaje netko tko je malo brži od mene, da ga mogu pratiti i popraviti svoje prolaze. Nedostaje mi "zec".
Nakon Sv. Jakoba pojačavam tempo po ravnijim dijelovima, pogotovo kod Kulmerove livade. Staza mi se čini duga.
Najteža mi je završnica od skretanja za Tomislavov dom, pa po uzbrdici do gelendera. Ujedno je to i dio gdje se jako trudim, jer znam da do kraja ima još malo.
Na cilj stižem 42 sekunde sporije od željenog vremena. Htio sam doći ispod sat vremena, ali ovaj puta mi nije uspjelo. Razlika je mala, ali meni dosta znači.

Nakon utrke odlazim na tradicionalno dobru okrijepu, gdje je osim čaja i kuhanog vina ovaj puta bilo i kolača. Kremšnita i baklava su mi dobro došle.

Distance: 8,97 km - moje mjerenje. Službena kilometraža je 9,2 km.
Time: 1:00:44 - po mojem mjerenju, jer mjerim do Gelendera, službeno je 1:00:41 jer je do stepenica
Avg HR: 164
Max HR: 177
Avg pace: 6:36 min/km (9,2km); 6:46 min/km (8,97km)


Na nižem linku možete vidjeti zanimljivosti o stazi, ligi, sudionicima, ...
9. zimska liga Lagvić

Rezultati:
Rezultati prvog kola

Galerije:
Mali striko


Post je objavljen 07.11.2010. u 23:55 sati.