Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safiris

Marketing

Tamjana i Nebeski Dar



Autor slike:Josephine Wall


Tamjana je dočekala Učiteljev povratak sva obasjana tirkizno blještavim svjetlom. Pred njezinim se očima materijalizirao Kristalni štap.Kugla sačinjena od gorskog kristala bila je prava mala energetska centrala koja je u sebi sakupljala ljekovita kozmička zračenja.Drška je bila izrađena od mjedi, sa kristalima Mjesečevog kamena,rubina, jaspisa, bisera i amazonita.Na kraju štapa bio je smješten gorski kristal prizmatično izbrušen do savršenstva, čiji je vrh služio za energetsku aktivaciju.Tamjana je telepatskim putem komunicirala s Učiteljem, bilo gdje da se u Svemiru nalazio, tako da je misao bila uhvaćena i prije samoga odašiljanja.Učitelj se nasmiješio, i shvatio Tamjaninu radoznalost, jer u dimenziji u kojoj su trenutno obitavali, nije bila potrebna materijalizacija.Međutim, sudbina Kristalnog štapa bila je da jednog dana bude materijaliziran na planeti zvanoj Zemlja.
Gdje je u cijeloj priči bila uloga Tamjane? To će još neko vrijeme ostati tajnom.
Za sada je na Tamjani bilo da od Učitelja preuzme svo znanje o kristaloterapiji i tehniku iscjeljivanja uspješno prenese do bića zvanih ljudi, koje je do ovog trenutka bila upoznala kao Nebeska knjižničarka.Tu lekciju savladala je savršeno.

Ovog trenutka upravo prima Inicijaciju Nebeskog Dara.

Svojim energetskim poljem dolijeće do planete Zemlje, grlu ju i miluje, zaranja u njezine dubine, mora i oceane, ispunjava rudnike i vulkane.Mislima dodiruje ugljen i morsko biserje, blještave dijamante, rubine i safire,zadivljeno proučava koraljne grebene, te biva odnesena do rijeka prepunih srebrnim i zlatnim zrncima.Do sada je bila svjedokom svakojakih ratovanja zbog sveg navedenog blaga, ali ovoga trena mislima dodiruje ushićenu planetu koja svakom frekvencijom zahvaljuje Kreatoru na darežljivosti.
Planeta Zemlja ne razlikuje dijamant od ljudskog bića, niti grumen zlata od biljnoga svijeta, svakoga ponaosob grli majčinskim zagrljajem.Međutim, tako rijetko joj ljudska bića uzvraćaju ljubavlju, da postaje uznemirena, i zbog tog nemira obratila se Učitelju sa molbom za pomoći.Tamjana je također uhvatila jedva čujan jecaj koji je planeta ispustila,te joj istoga trena uputila umirujuću energiju prepunu svjetlosnog iscjeljivanja.

U trenutnome trenu, biva vraćena u Učiteljevu blizinu.Iznova je postala svjesna kako će kristalni štap, jednog dana biti materijaliziran, negdje na Zemlji.Jasno je bilo i da će poslužiti iscjeljivanju.

Ali kada? Gdje? Tko će ga izraditi i kome će biti uručen? Zavjesa saznanja trenutno je bila spuštena pred njezinim trećim okom.



Nastavlja se...




Post je objavljen 06.11.2010. u 20:42 sati.