Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Osnovan Mjesni ogranak HSLS-a Gornja Jelenska

Image Hosted by ImageShack.us


U Gornjoj Jelenskoj 04.11. održana je osnivačka skupština Mjesnog ogranka OO HSLS-a Popovača.

'Veseli činjenica da smo u Gornjoj Jelenskoj okupili mlade ljude koji će svojim idejama zasigurno dati snažan doprinos boljitku ovog sela, a osobno sam posebno sretna obzirom da je riječ o mom rodnom mjestu'- istaknula je predsjednica Općinske organizacije HSLS-a Marija Starčević. 'Naglasak stavljamo na mlade ljude koji kroz liberalne ideje imaju mogućnost istinski slobodno izraziti svoje stavove i nisu opterećeni razmišljanjima svoje okoline'- kazala je Starčević naglasivši kako očekuju daljnje širenje članstva.
Što to točno znači baviti se politikom, novim članovima u Gornjoj Jelenskoj sinoć je približio potpredsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Zdravko Nikšić, istaknuvši potrebu ravnomjernog razvoja Općine.
Image Hosted by ImageShack.us

Za predsjednika MO HSLS-a Gornje Jelenske na jučerašnjoj je osnivačkoj skupštini izabran Marko Pleše, za njegovu zamjenicu Nikolina Sikirić a za tajnika Ogranka Kristijan Bencek. Novoimenovani predsjednik je, zahvaljujući na ukazanom mu povjerenju, kazao kako će prva aktivnost MO biti usmjerena na uređenje dječjeg igrališta te okoliša gornjojelenskog Pučkog doma, a u svom će djelovanju nastojati ostvariti kvalitetnu suradnju s ostalim strankama te udrugama u ovom selu.
Kako je najavljeno, OO HSLS-a 12. studenog osnovat će Žensku inicijativu popovačkog HSLS-a, Liberalke, a 27. studenog planira se osnivanje Mladih liberala Općine.


Post je objavljen 06.11.2010. u 14:36 sati.