Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljelja

Marketing

Ide vrijeme skok na skok, dođe vrag na rok!

Kad baš sve moram reči, počela sam zaboravljati lonce na plinskoj kuhalnoj pločibang Ne puno, taman toliko da svaki dan moram iznova ofregat ploču. Kipi, ma baš obilato. Otkrila sam da u litri hrane ima više materijala za zagorit nego što u lonac stane! eekA kako tek krasno dimi!smokin Nije štednjak nego Vinetu!
Odlučila sam stati tome na kraj, dok još mogu zapametit nove upute, da nabavim ploču bez dimnih signala. Sad mi je draži svemirski brod od Vinetua. Hmmm, a ako oglušim koje onda signalne tehnike pomažu? Ma ovo je 21. stoljeće naći će se nešto i za me. Počela sam s biljicom u bubnjari a finut ću na svemirskom brodu. yes
Zamislite, otkrila sam da postoje ploče koje same spuste temperaturu nakon što hrana u teči zavri, a bogme se i sama isključi ako smjesa počne kopnit!!!
Još da nekako patate i kupus sami uskoče u lonac, može i mrva kaštradine, i ne treba ni mene blizu. cerek
Pogađate riječ je o indukcijskim pločama, i još troše manje struje nego što košta boca plina za kuhanje. Živio internet, kad sa zrnom soli tražiš (kuhaš) sve dobro ispadne.
Ima još prepona, osim cijena, koje moram pre(do)skočit:
Pitala sam renomiranu firmu da li je moguće koristiti ekspres lonac na indukcijskoj ploči. Cit.: "Mislim na tehniku kuhanja a ne na fizikalna svojstva metala".
Odgovorili su mi da ako je dno metalno onda mogu!

pjevapjevapjeva

Post je objavljen 06.11.2010. u 12:05 sati.