Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

HNK "Bilogorac" iz Velike Črešnjevice pobijedio NK "Mladost" iz Staroga Graca

U nedjelju je HNK "BILOGORAC" odigrao i posljednje kolo 3.ŽNL skupina Virovitica-Pitomača gdje je gostovao kod NK "Mladost" iz Staroga Graca te još jednom upisao pobjedu na gostujućem terenu.

HNK Bilogorac


Nakon završenog prvog poluvremena s rezultatom 0:0 "Bilogorci" u drugo poluvrijeme ulaze s većim žarom za pobjedu od domaćina i to im se isplatilo u 85.minuti kada je Blažen Jakovljević prekrasnim zgoditkom donio pobjedu "Bilogorcima". Pošto je to bilo i posljednje kolo što se tiče prvenstva ekipa iz Velike Črešnjevice može biti jako zadovoljna. Nalaze se na četvrtome mjestu na tablici, te s samo dva boda zaostatka do drugoga mjesta. Za svaku pohvalu je i vratar "Bilogoraca" Marjan Ostrogonac koji s obranom ima samo osam primljenih zgoditaka u devet odigranih kola što je najmanje od svih pa tako ujedno ima i titulu najboljega vratara lige.

Svi koji ste mislili da je prvenstvo završeno još malo nogometa će biti ove godine u Velikoj Črešnjevici.Tako već u nedjelju 7.11.2010. se igra županijski kup, a "Bilogorcima" u goste dolazi NK "Orešac" iz Orešca. Kako je sada prvenstvo završeno, svim snagama se ide na pobjedu i na što bolji plasman u županijskom kupu.
Tako Vas sve ovim putem još jednom pozivamo na utakmicu HNK "Bilogorac" iz Velike Črešnjevice u nedjelju u 14:00h da svojim dolaskom uveličate još jednu pobjedu!
HNK "BILOGORAC"

Post je objavljen 02.11.2010. u 18:30 sati.