Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

JES' PAMETAN , AL RODIJAK JE RODIJAK !

Kad seljo beljo kao ja dođe u Sveučilišni kampus u Splitu jednostavno mora biti oduševljen impresivnim zdanjem i nenormalnim muvingom kojeg u mom mjestu ima samo kad je fešta za Veliku Gospu i kad svira neki mega star ( bolje biti pijan nego star ), tipa Mladen Grdović .
Razlog odlaska na dotično mjesto bila je promocija novopečenih magistara među kojima je i jedna izuzetno draga osoba čiji poziv jednostavno nismo mogli odbiti .

Sjeli smo u svečanu dvoranu za koju je netko rekao da malo podsjeća na Hrvatski Sabor , ali kudikamo ljepši , čišći , elegantniji… i inteligentniji .

Nakon nastupa fantastične mlade ženske klape svečanost je otvorio dekan fakulteta govorom o tome kako su teme mnogih magistarskih radova bile okrenute europskim integracijama kao našem zalogu za budućnost ( riječ je o ekonomskom fakultetu ).
Padale su i socijalističke fraze kako je mladost i znanje pokretač svega , ali nema veze , protokol je protokol .
Cijelo vrijeme sam idealistički pratio predstavljanje tih većinom mladih i ambicioznih ljudi , njihove kvalifikacije , razvoj njihovih dosadašnjih karijera i planove za budućnost , a onda mi je nešto palo na pamet …i jebi ga… ne mogu si pomoći .

Bez obzira na toliku koncentraciju mladosti , znanja i inteligencije iznad svih njih stoji , glavom i bradom , gospodin Željko Kerum koji najvjerojatnije ne bi ubrao trećinu od onoga o čemu su oni govorili , a možda bi i zaspao od dosade .

On je jedini pravi gospodar Splita , a svi njihovi programi , studije i bilance su najobičnije - pišanje u vjetar !

Nula bodova !

O dotičnom gospodinu je više-manje rečeno sve pa se nećemo ponavljati jer tko je shvatio , shvatio je , a tko nije i neće !

Da današnja epizoda ipak ne bi prošla u crnom tonu za kraj ćemo Vam predstaviti dvije splitske urbane legende kojima sam se nasmijao od srca iako bi najrađe lupao glavom o zid .
Ne znam zašto , ali vi ćete isto krepati od smijeha …a ne bi smjeli !

1. KERUM KUPUJE ODIJELO

Nakon što je u modnom salonu našao odijelo koje mu stoji kao saliveno rekao je prodavačici :''E,daj mi sad vakva u svizin bojan !''
( prijevod za mog prijatelja dmg-a: ''E sad mi dajte istovjetna odijela u svim bojama koje imate u skladištu vaše modne trgovine !'')

2. KERUMU NEŠTO ŠUŠKA U 'MAYBACHU'

U ponosu njegove ergele Mercedesu Vlajbahu počelo je nešto šuškati. Ovlašteni servis je danima muku mučio što bi to moglo biti ; vršili su sva moguća testiranja , ali bez uspjeha .
Šuškanje se i dalje nastavilo !
I tako su oni mozgali , mozgali , mozgali i nakon nekog vremena otvorili gepek , a u njemu ………..balote !



Post je objavljen 02.11.2010. u 17:18 sati.