Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Ulovi bakicu...

I danas opet neka sranja. Gdje ja to živim, stvarno ne znam. nut

Uglavnom, prebirem po nekakvim dječjim piđamicama, naravno, uz pomoć tete prodavačice u jednom poznatom dućanu u obližnjem mi (vele)gradu. Prodavaonica relativno uska (doduše sa ulaznim širim dijelom) i dugačka. I dvije prodavačice. Jedna na blagajni i druga na drugom kraju. Prodaje se sve - od robe, veša do nekih jastuka i ukrasa za kuću. Uključujući i neke božićne drangulije.

Nakon što sam ja uspjela izabrati čak dvije piđamice za Malu (dijete raste naughty), prodavačica se posvetila nekoj bakici. Sjećam se da je dotična tražila nešto za malog unuka. U tom sam trenutku otišla prema blagajni te dogovarala o eventualnom povratku ili zamjeni dotičnih odjevnih predmeta u slučaju da Mala procijeni da su joj preveliki/premali/pre pink i sl. dok je u međuvremenu stigla u blizinu i ova druga prodavačica.

Bakica je pak krenula van. I kad tamo - svira alarm. Teta s blagajne zove bakicu, a ova se pravi luda i odlazi iza ćoška. U međuvremenu je ova druga krenula za bakom.

Zar ste pomislili da bakica nije nešto drmnula? no

Vraća se slavodobitno prodavačica s "ulovom" - neka crvena ukrasna vrećica s božićnim kuglicama. Još je baka navodno komentirala da nije bilo ništa pametnog za uzeti.

A platiti??? mad

Post je objavljen 02.11.2010. u 16:57 sati.