Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/megakit

Marketing

Vikend iza nas

Vikend iza nas bio je više nego zanimljiv i ispunjen mnogobrojnim zabavama. U petak, 29. listopada studenti, ali i mnogi drugi prisutni mogli su uživati u koncertnoj večeri u sklopu KUF-era. Na parkiralištu Sveučilišta Jurja Dobrile zabavljali su nas: Night Express, Radio Aktiv, Noisefight, Tutankhamon Space Machine, Newtone, October Light, D.J. & The Wootchyak i Dečki s faxa.

Istu večer, u klubu Marelica održan je 8th Seasplash Fade Out Party, zadnji u nizu partija na kojem smo se svi prisjetili kako je bilo na ovogodišnjem Seasplash festivalu. Atmosfera je bila više nego odlična, što je bilo i za očekivati jer su za DJ pultom bili Meniga (Zg), Danny Bwoy (ZG), Teddy-Lee (Pu), Rasta Foureye (Pu), Mc Chakka (Zg) i Mc Fetti (Pu).
U sklopu partija puštena je i 20-minutna videoprojekcija dokumentarca sa 8. Seasplash festivala nastalog u Transmeet.tv produkciji koju možete pogledati i na web stranicama Transmeet i Sesplash te se prisjetiti ili informirati kako je bilo na ovogodišnjem festivalu koji se održavao od 22. – 25. srpnja na Monumentima u Puli.



Subota je pak bila rezervirana za drugi koncert na ovogodišnjem KUF-eru. U Domu hrvatskih branitelja nastupali su Mladen Juričić Max i Ljetno kino, Darko Rundek i Vlada Divljan. Nakon koncerta uslijedilo je i zatvaranje festivala te after party u Marelici uz DJ Zlaju.

Dok su jedni bili na KUFeru, drugi su pak plesali u Monte Paradisu na Underworld zabavi uz zvukove trance-a i DJ Narda, Neshu i Alena.
Dalje, da ne bi bilo pauziranja, nedjelja je manje više protekla u duhu Halloween-a. Maskirani ili ne, ovaj američki trend prati i sve više Puležana...
Prava zabava održana je ovaj put u Premanturi u sklopu Rip Curl Adria Kite Cup-a. Iako neki nisu bili maskirani, a neki pak neprepoznatljivi, plesalo se uz ritmove dubstep-a i drum 'n' bass-a do ranih jutarnjih sati...

Stoga, uz ovakav vikend, vjerujem da nam je svima dobro došao neradni ponedjeljak i pripremanje za sljedeće radne dane - knjigu i zadatke.

Do idućeg vikenda, naravno. =)

Irena Milanović


Post je objavljen 02.11.2010. u 11:12 sati.