Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Prvi -/+ SUMO turnir

Današnji datum, 30.10.2010., ostat će zapisan zlatnim slovima u povijesti hrvatskoga sumo sporta. Naime, danas je na Savskome nasipu u Zagrebu održan prvi -/+ (MiP, minusiplus) sumo turnir. Održano je 5 krugova borbi po principu "svatko sa svakime". Pod budnim okom zapisničarke Maligan, časne boje MiP-a branili su Brek (idejni začetnik sumo turnira), Meco, Megnut i Oksi.

Cilj sumo borbe je izgurati protivnika iz ringa promjera 3 metra ili ga prisiliti da dotakne tlo s više od 2 uda. Pripreme su protekle u prijateljskoj atmosferi, a Meco je, kako i doliči, odjenuo pravo sumo ruho. Pogledajmo!

Mecina priprema
Image Hosting by PictureTrail.com

Svaki detalj mora biti na svome mjestu
Image Hosting by PictureTrail.com

Posebnu pozornost valja pridati testisima
Image Hosting by PictureTrail.com

Socijalistički ambijent natjecateljima je posebno inspirativan
Image Hosting by PictureTrail.com

Priprema sumo odijela uspješno je okončana!
Image Hosting by PictureTrail.com

Nakon pet krugova borbi pod toplim listopadskim suncem, pokazalo se da je Meco pobijedio čak 10 od 15 svojih borbi, čime je opravdano stekao titulu prvog MiP sumo pobjednika, pa i sumo majstora, usudio bih se reći. Oksi je nakon pripetavanja s Megnutom osvojio srebrnu sumo medalju, Megnut medalju brončanoga sjaja, dok je Brek bio nešto slabije sreće, iako je vješto pobijedio i samoga šampiona Mecu.

Neke detalje današnjeg sumo turnira pogledajte u kratkom video izvještaju, praćenim jednom od MiP himni sportskoga značaja.



Na samome kraju turnira pridružili su nam se i Pijavica i Popularni Jole (prvi je navodno pripremio i kratke hlače za turnir), ali samo pri jedenju kolača u Pekarni/Slastičarni. Ćuskija je svoj dolazak najavio, ali Jole je objasnio da on ima neke druge zanimacije danas. Nadam se da će nam se i oni, kao i svi ostali MiP članovi i članice i simpatizeri pridružiti i na drugom MiP sumo turniru na nasipu, koji će se, nadamo se, uskoro održati.

Oksi

P.S. Ovaj izvještaj nadopunit će Megnut, koji je imade sijaset krasnih fotosa, učinjenih njegovim moćnim aparatom.



Post je objavljen 30.10.2010. u 20:29 sati.