Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Izbor sportaša godine u Uskoplju

4. veljače 2011.


Obzirom da se bliži kraj godine, kada je vrijeme sumiranja u svim oblastima društvenog života, tada je i vrijeme kada se sumiraju sportski rezultati U Županiji Središnja Bosna. „ Izbor najboljeg sportaša Županije za 2010. godinu„ značajna je kulturno-sportska manifestacija, koja okuplja veliki broj sportista i svih drugih građana javnoga života Županije i države, a koja ima za cilj, promociju i afirmaciju sporta u svim općinama ŽSB.
U skladu s tim, a na osnovu odluke da se svake godine ova manifestacija održi u nekoj drugoj općini ŽSB, Sportski savez ŽSB u dogovoru s političkim i sportskim radnicima općine G. V. - Uskoplje donio je odluku da se 8. „ Izbor najboljeg sportaša Županije za 2010. godinu„ održi u općini G. V. - Uskoplje, 4. veljače 2011. godine. Izbor sportaša i sportske ekipe godine ŽSB je tradicionalna manifestacija na kojoj se proglašavaju najbolji sportaši ŽSB za 2010. godinu i prilika da se zaslužnim sportskim radnicima, novinarima i kolektivima uruče priznanja za dugogodišnji rad i angažman u sportu na području ŽSB i šire.
U društvu u kojem se malo vodi računa o najboljim sportašima, gdje sportaši nemaju ni osnovna sredstva za svakodnevne egzistencijalne potrebe, izbor najboljeg sportaša i sportske ekipe godine predstavlja određenu nagradu sportašima za uloženi trud u godini koja je na izmaku. Pored nagrada koje dobiju, kroz samu manifestaciju sportaši doživljavaju veliku promociju što utječe na motivacijske čimbenike izabranih kao i predloženih sportaša u svim kategorijama. Ovo je zasigurno jedan od rijetkih trenutaka kada sportaši osjećaju da su dio društva i da nisu zaboravljeni i prepušteni sami sebi. Na osnovu navedenog možemo reći da je Izbor najboljih sportaša i sportskih ekipa u Županiji Središnja Bosna Bosna jedan od najvažnijih projekata u oblasti sporta.
(Sportski savez ŽSB)



Post je objavljen 29.10.2010. u 13:15 sati.