Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Futsal : MNK Osijek V.B.K. - MNK Torcida Last Minute Rent a Car 4:4 ( 4:1)

Foto by B.Mr
Foto by B.Mr

ŠD Zrinjevac - Osijek : 4.kolo Prve hrvatske futsal lige u Osijeku
Broj gledatelja: 300
Suci : 1. Nikola Jelić (Varaždin) 2. Marinko Čosić (Varaždin) 3. Dalibor Buljić (Čepin)
Strijelci; 1:0 Stipanović 5' , 2:0 Meter 8' , 2:1 Alebić 9' , 3:1 Stipanović 10', 4:1 Dakić 18 ', 4:2 Mišić 26' , 4:3 Bogdanović 27' , 4:4 Jurjević 32'.

MNK Osijek V.B.K. - MNK Torcida Last Minute Rent a Car 4:4 ( 4:1)

MNK "Osijek V.B.K." : Mladina, Ćurković, Lišić, Voldin, Stipanović (C) , Ivanuš,Nospak, Dakić, Duvančić, Šarić,Meter.

MNK Torcida Last Minute Rent a Car : Bašić,Tokić,Tači, Radolfi, Dvornik ( C) , Alebić, Mišić, Tomičić,Đikić, Jurjević,Bogdanović.

Foto by B.Mr
Foto by B.Mr

U jednom od najintrigantnijih od svih susreta unutar 4.kola Prve hrvatske malonogometne lige sraz MNK Osijek V.B.K. i ekipe Torcida Last Minute Rent a Car privlačio je ponajviše športske pozornosti. Na kraju utakmice rezultat je bio 4:4 (4:1),pa se s punim pravom nazočni gledatelji mogu pohvaliti da su prisustvovali vrhunskoj futsal prezentaciji oba sastava. U športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku 300-njak nazočnih posjetitelja niti u jednom trenu nisu požalili što su "radnu tjednu večer" posvetili futsalu. Imalo se tu puno toga za vidjeti,a moglo se ponešto i naučiti. Po svemu viđenom na ovoj utakmici,podjela bodova je najrealnija opcija poradi nastupajućih futsal ekipa. Osijek V.B.K. je na pola tekme otišao s prednošću od 4-1,dok je gostujući sastav bio bolji u drugom poluvremenu u kojem su stigli do završnih 4:4.
Tekst : Daltoni'os

Photobucket
Foto by B.Mr


Post je objavljen 26.10.2010. u 22:40 sati.