Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Dragi posjetioci ovog bloga

Lijepo vas pozdravljam u ovaj krasan jesenski dan.

Kako je ovaj blog pokrenut i živio ponajviše kao metoda preživljavanja mučnog disfunkcionalnog braka, a kasnije još mučnijeg razvoda i prepravke života u iskoristiv repromaterijal za njegov nastavak sa nestankom uvjeta koji su osiguravali početnu motivaciju nestala je i moja potreba da ga češće ažuriram.

Najnovije su vijesti da je Hrvatski pravosudni sustav, nakon duuuuge 2,5 godine postupka, razveo moj brak te se čeka pravomoćnost presude kroz nekoliko dana. Ovaj je blog kroz to vrijeme i nešto duže bio jedan od mojih osnovnih izvora snage, podrške i obnavljanja razrušenog samopouzdanja. Bio je mjesto na kojem sam cvilila, na kojem sam sanjala, na kojem sam izlagala mišljenja ne bi li se korigirala i usmjerila u bolje, kreativnije i funkcionalnije.

Svima vam hvala na podršci jer bez vas ne bih uspjela.

Neću brisati sadržaje na ovom blogu, ali vjerovatno ga u ovom obliku više neću ni ažurirati.

Svima koji će se zaželjeti komunikacije ili samo promatranja iz prikrajka stoga ostavljam nekoliko smjernica;

Bloggerov Kaleidoscope Situations je također moj i tamo možete zaviriti u moju glavu povremeno, ako želite.

Adresa elektroničke pošte derzafanistori@gmail.com je moja i aktivna. Mnogo mi vas je već pisalo tamo, a i dalje mi možete tamo pisati ako želite.

Twitter i Facebook također sadržavaju moje profile koje rjeđe ažuriram, no nije nemoguće da i tamo bude kakvih svježih informacija.

Hvala vam na trudu, vremenu i brizi.

Derza Fanistori



Post je objavljen 23.10.2010. u 09:48 sati.