Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Labinjani osvojili 8 pehara.Katarina Cukarić, Marino Faraguna i Almir Hodža pobjednici Hrvatskog Kupa


Vijest sa kickboxing Hrvatskog Kupa u semicontactu za mlađe kadete i juniore i kickboxing Hrvatskog Kupa u lightcontactu za starije kadete, održanom u Sinju,16.10.2010. Labinjani osvojili 8 pehara.Katarina Cukarić, Marino Faraguna i Almir Hodža pobjednici Hrvatskog Kupa
Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba iz Sinja sudjelovalo je 150 natjecatelja iz 15 kickboxing klubova .
Na Hrvatskom Kupu gdje se umjesto medalja dodjeluju pehari, pa se zbog toga i odvija borba za treće mjesto,labinski natjecatelji su osvojili 8 pehara : - 3 za prvo mjesto i 5 za drugo mjesto.
Pobjednici Hrvatskog Kupa u lightcontactu u konkurenciji starijih kadeta postali su Marino Faraguna u kategoriji do 42 kilograma i Almir Hodža u kategoriji do 69 kilograma, te Katarina Cukarić u semicontactu za juniore u kategoriji do 65 kilograma.
Viceprvaci Hrvatskog Kupa u semicontactu kod mlađih kadeta postali su Tarik Malkić u kategoriji do 28 kilograma i Filip Grbić u kategoriji do 32 kilograma, Kim Paliska Smoković u kategoriji do 74 kilograma i Almir Hodža u kategoriji do 69 kilograma u konkurenciji juniora, te Katarina Cukarić u lightcontactu do 65 kilograma u konkurenciji starijih kadeta.


Post je objavljen 22.10.2010. u 16:44 sati.