Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Hrvatska i 2011.godina 2b


U prošlom postu navedene su osnovne karakeristike osobne godine broj 4, jer je to broj osobne godine za Hrvatsku 2011.godine. Sljedeća godina bit će, za Hrvatsku, najteža u ciklusu od 9 godina. I kad se realizira pozitivno, godina broj 4 traži veliku odgovornost, ozbiljnost, samodisciplinu i poštovanje reda i zakona. No, ako se relizira više negativno, što se lako događa u teškim, neharmoničnim i ograničavajućim okolnostima, kakvo je recimo stanje u Hrvatskoj, tada odgovornost lako postane neodgovornost, umjesto samodiscipline dolazi do gubitka kontrole i samokontrole, umjesto ozbiljnosti i promišljenosti nastupa ishitrenost i nepromišljenost, umjesto povećanja materijalnog obilja dolazi do siromaštva ili bankrota, a umjesto poštivanja reda, zakona i procedure dolazi do njihove negacije, u krajnjem slučaju, do anarhije.
Kako se približava kraj godine, mene osobno s užasom ispunjavaju neki događaji i reakcije određenih pojedinaca u političkom i javnom životu. To se u prvom redu odnosi na pozivanje ljudi na ulice, na prijetnje „ubojitim odgovorima“, na huškačku atmosferu koju podgrijavaju neki mediji. U tom kontekstu čini mi se vrlo primjerena izjava predsjednika Josipovića da Hrvatska nije u izvanrednom stanju. I od njega očekujem odlučujuću ulogu u naporima da Hrvatska sljedeću godinu proživi što pozitivnije, bez nepotrebne dramatike. Zašto? Zato jer je Josipoviću sljedeća godina također u broju 4, i ne samo to. Kako je njegov glavni broj, broj Životnog puta također 4, znači da je za njega sljedeća godina karmička, i to po osobinama i energiji koji su presudni za državu samu. Numerološki, Josipović je gotovo idealna osoba za predsjednika države, jer je savršeno uklopljen u vibracije države i njezinog vremenskog ciklusa. I to pred njega predstavlja ogromnu odgovornost, za koju je, osobno smatram, sasvim dorastao, jer njegov dosadašnji životni rezultat pokazuje da svoje brojeve živi vrlo pozitivno, da težak broj 4 realizira na najbolji mogući način – što znači, između ostalog, da može sabrano djelovati u neharmoničnim uvjetima, da je uporan, realističan, strpljiv i taktičan, ukratko da može doprinijeti stabilizaciji države na najbolji mogući način.
Ono što dodatno upozorava i, pomalo straši, je činjenica da su i HDZ i SDP sljedeće, izborne godine, u osobnoj godini broj 9, i nijednoj od glavnih stranaka godina nije dobra za nove početke – u stvari, objema strankama odgovarali bi izbori ove ili, još bolje, 2012. godine. Broj 9 je po vibracijama potpuno suprotan broju 4, sljedeće godine se kod dvije najveće stranke može očekivati izuzetna nervoza, sklonost dramatičnim postupcima, okrutnost, rigidnost i nestrpljivost.
U kojoj mjeri, ovisi o brojevima čelnika vladajućih stranaka. U svakom slučaju, uloga predsjednika države bit će od bitne važnosti, kao medijatora i smirivatelja tenzija.

O važnosti životnih ciklusa nešto sam više napisala u postu „ Numerološki profil Ive Josipovića – prognoza“ od 1.12.2009.


Post je objavljen 21.10.2010. u 03:00 sati.