Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Pukanić i ostali...

Ajmo se malo skoncentrirati (pišem s dva prsta jerbo sam nokte namazala - Elle, samo za tebe: L'Oreal Resist Shine no. 502 pazeći da ne umrljam tastaturu, te ne razmažem neosušen lak što najviše mrzim):

Svaka šuša u ovoj lijepoj našoj znala je da će Big Mouth Pukanić biti ubijen na bilo koji način - da ga netko upuca, digne u zrak ili na drugi način liši života.

Hello, o čemu pričamo? rolleyes

Em je lajao, pisao i to sve i izdavao u onim svojim novinama. Da li je imao osnova za sve što je napisano? U duhu jučerašnje "Latinice" mogu čak i povjerovati da je istina. Nažalost. No, to je neka druga priča za neki drugi post. burninmad

Ali, da je jedan policajac čuo od svojeg mafijaša - doušnika, sitne ribe s asfalta velegrada da će se "nešto veliko desiti" u Zagrebu, pa da to nije prenio dalje svojim nadređenima, pa se sada sutkinja čudom čudi - što je tu sporno? Gdje ta žena živi??

I ja mislim da bi čovjeka ismijali. Od njega napravili budalu. Ridikula.

Da se malo vratimo u prošlost. Točno se sjećam dana kad je ubijena jadna mala Ivana. Tog sam dopodneva krenula u Zagreb, te mi, nakon grozomornih radijskih dojava, nije bilo svejedno - da li da se okrenem i vratim doma ili da nastavim sa svojim planom zbog kojega sam i krenula u grad. Osim što situacija, barem što se tiče policijske blokade centra grada (stigla relativno blizu mjesta zločina bez većih problema - toliko o opširnoj policijskoj obradi) i nije bila tako strašna kao što su izvještavali novinari, ostalo je tuge, jada, a bome i straha od mafije, od nepoznatog, od.... eek

Čak je i slijedećih dana, prema izjavama mojeg mladolikog kolege koji još uvijek izlazi skoro pa svaki dan, od "in" kafića do restorana gdje se skuplja "zlatna" i malo manje takva mladež, atmosfera u gradu bila više nego turobna i zlokobna. Sjećam se da mi je pričao kako se bogataši boje izaći jer nije bilo sigurno gdje će slijedeća "bomba" puknuti, te da li će neka budala dići u zrak ili ispucati rafal po nekom bogataškom kafiću ili narodnjakom klubu.

Prema tome neka ne seru dežurni "generali" kako bi ta izjava malog policiota nešto promijenila.

Uostalom, upucalo bi ga nekom drugom prilikom.... no

Post je objavljen 19.10.2010. u 19:37 sati.