Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000genijalnihstvari

Marketing

Čudesna stvar #58 - Kada tvoje riječi nekome nešto znače

Image and video hosting by TinyPic
Kada tvoje riječi nekome nešto znače
Nedavno sam dobila mail u kojem mi netko tko mi tek postaje drag zahvaljuje na riječima. Nešto što sam napisala negdje se poklopilo s nečim što je ta osoba i sama osjetila. Bila sam zbunjena dvostruko. Prvenstveno zato što se uopće nisam mogla sjetiti da sam tu rečenicu sama napisala (pa sam morala provjeravati na Googleu jesam li to stvarno ja ili sam prepisala nečiji rad), a onda i zato što je nešto što sam ja napisala nekome značilo dovoljno da sjedne i odvoji par minuta da bi mi to rekao.
A onda i zato što je ta rečenica bila stvarno dobra i na sekundu sam si dopustila da pomislim da možda stvarno imam talenta.

Uopće ne znam gdje se skriva taj neuhvatljivi talent? Oduvijek sam mislila da je talent izvornost, originalnost, ono što radiš bolje od svih drugih. Možda i jest. A možda je, dok se ne dokopam te izvorne misli ili dok je barem ne oblikujem u nešto uobičajeno, dovoljno osmišljavati riječi koje nekome nešto znače. Makar slika koju sam ja imala u glavi dok sam pisala bila nešto posve drugo od one koja nešto znači čitatelju - na posljetku, čim sada stisnem "objavi", ove riječi više nisu moje. Radite s njime što želite.
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 17.10.2010. u 18:15 sati.