Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intuita

Marketing

PROGRAMI KOJI BRINU O VAŠEM FIZIČKOM, PSIHIČKOM I EMOCIONALNOM ZDRAVLJU

PONOVO U KERŠOVANIJEVOJ 25

U CENTRU OSOBNE MOĆI

Raspored:

8:00 uto-čet Joga Unlimited, Gorana
9:30 uto-čet Vježbe za trudnice, Gorana

17.15 pon-sri Body tone, Gorana
17:15 uto-pet Body tone, Vlasta

18:25. pon-sri KInezi mix, Gorana
18:25 uto-pet Thai Bo, Vlasta B.
18.25 čet. Core vježbe, Gorana

19:35 pon-čet Fit Fizio, Martina
19:35 uto-pet Kinezi mix, Gorana

20:45 uto-pet Kinezi mix, Gorana
20:45 pon-sri Striptease Workout, Ria


STRIPTEASE WORKOUT
Želite li ojačati cijelu muskulaturu, a da pri tome oslobađate svoju seksualnost i ženstvenost? Želite li naučiti kako ojačati samopouzdanje i kako prihvatiti vlastito tijelo?
Izaberite kombinaciju različitih senzualno-plesnih pokreta sa vježbama kontrakcija i istezanja mišića.
Voditeljica Ria (dipl.psihologinja)-više godina se bavila egzotičnim plesom na šipci, te salsom, latino-američkim plesovima i trbušnim plesom, te različitim pristupima vježbanju (joga, aerobic, pilates, egoscue).

THAI BO
Želite li žestoko vježbanje uz jednostavne kretnje I puno, puno znoja, ovo je trening za vas. Uz zabavnu glazbu I veselu voditeljicu Vlastu B. osvježit ćete si dan. Vježbe na podu učvrtit će vaše tijelo, a nakon svega toga još ćemo se lagano istegnuti I opustiti. Dobrodošli I uživajte!

FIT FIZIO
Imate li loše držanje,probleme sa kralježnicom a uz to želite poraditi na izgledu vašeg tijela,ovo je program za vas.
Fizioterapeutkinja Martina će paziti da vježbe izvodite pravilno.Provest će vas kroz fizioterapijske vježbe za kralježnicu i promijeniti lošu posturu.Kroz vježbe snage oblikovat će vam tijelo,te osnažiti i istegnuti mišiće. Poslije ovog sata osjećat ćete svoje tijelo kao novo.

BODY TONE
Ovo su vježbe za one koji ne vole lijenčariti, a ne vole ni skakutati. Vježbe će vam oblikovati I učvrstiti tijelo, a naglasak je dakako na kritičnim ženskim zonama.
Uz puno čučnjeva I iskoraka guze će biti čvrste. Vježbe s bučicama pobrinut će se za vaše ruke I leđa, a naravno na kraju šećer…ugodno I opuštajuće istezanje.
Kroz program će vas u dvije grupe voditi Vlasta I Gorana.

KINEZI MIX
Ne volite“skakati“, a svjesni ste potrebe tijela za cjelovitim vježbanjem, KINEZI MIX su prave vježbe za vas. Prekrasna kombinacija vježbi iz kineziterapije za korekciju leđa, Joga asane za jačanje i istezanje cijelog tijela , „vježbe s poda“ iz aerobic programa za oblikovanje stražnjice, bokova, trbuha i kritičnih ženskih zona i na kraju lagano opuštanje dovest će vas u stanje ugode i zadovoljstva.

CORE VJEŽBE
CORE je puno više od vježbanja.CORE je skakanje, znoj i rad usmjeren uzemljenju u svome tijelu. Nema kompliciranih koreografija, samo vježbi za skidanje svega onog što ne volimo u svojim životima ( pa čak i napornih šefova!!) i vježbe u kojima učimo prihvaćanje sebe točno ovakve kakve jesmo u tom trenutku.Ponekad dinamične i aktivne, ponekad tužne, sretne, ljute,depresivne. Prihvačanje svega što jest.
Želite li se povezati sa sobom i sa svojom aktivnom energijom samo dođite i vježbajte s nama!

JOGA UNLIMITED
Želite li povezati duh i tijelo dahom,uživajući u svakoj pojedinoj vježbi joga je prekrasan izbor za Vas. Joga označava jedinstvo nas sa univerzumom, a da bi prihvatili to jedinstvo trebamo prihvatiti sebe točno onakvima kakvi jesmo, prihvatiti naše tijelo kao kočiju kojom prolazimo kroz život lagano i bez otpora.Želite li provozati svoju dušu kroz vježbe asana, pranajama i uvoda u meditaciju, dobrodošli ste, pridružite se.

VJEŽBE ZA TRUDNICE
Ovo su vježbe za sve buduće mame koje se žele osjećati zdravo i sretno u prekrasnom i toliko posebnom drugom stanju. Za sve mame koje su svjesne da se njihovo raspoloženje prenosi na raspoloženje djeteta i koje su preuzele odgovornost za sebe, a samim tim i za novi život koji nose.




Post je objavljen 17.10.2010. u 03:43 sati.