Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Stanga

U posljednje vrijeme primjecujem da se sve vise govori o plesu oko stange.

Senzualno.
NIje striptiz nego zenstveno.
Budi zenu u vama.
Budi lavicu u vama.
Nije za fufe, ne ne, nego za vatrene zene.

Ma dajte molim vas!!!
Kaj fali dobrom starom aerobiku?

Pa da sam bila malo hrabrija dok sam bila dvadesetgodisnjakinja, uzela bih dvije godine pauze s faksa i otisla nekud u Spanjolsku ili Irsku vrtit se oko stange polugola i zaradjivala bih dobre novce na blesavim muskarcima koji su voljni svoje novce zataknut pod gace nekoj zeni bez lica ali zato s dobrim parom cicki!

Sramezljiva sam i nisam hrabra za skinut se u javnosti. Ni za zivu glavu ne bih se skinula na plazi, cak ni u toples. Ne zato kaj je to lose, tko moze nek uziva, jednostavno sam takva. To ne znaci da ne volim seks i da sam zakoceno-ukocena hladnokrvna zenka seizmosaura.

Sad ce meni neka propala gimnasticarka rec da ak si ne metnem stangu u spavacu sobu i odvrtim jedan zenstveno oslobodilacki pokret koji ce rijesit muka i mene i seksualno frustriranog muza, e onda me ceka bracna nevjera ili u najboljem slucaju dosada u spavacoj sobi.

Po meni je jedini ubojica strasti kod zena osjecaj da su ruzne i debele. Taj glupi osjecaj na kraju ubije svaki zenski libido, ma kako snazan i otporan bio. Partner nas voli i zeli kako god mi mislile da smo debele, a mnoge ne mogu to prihvati i muce i sebe i partnera, bacaju se na spasonosne dijete i strastvene programe... I kad rezultat izostane, sto ces drugo mislit nego da si izgubljen slucaj kad kod svih djeluje samo kod tebe ne!

I zato mi je puna torba baba koje nam govore kak se trebamo i ubit akrobatskim padom sa kretenske stange kako bi postale zenstvene.

Samo treba manje jesti ili bolje receno zdravije, bacit se na hodanje ili plesanje ili cak vjezbanje sretan mozda posjetit kakvu sportsku dvoranu u kojima su, kad sam ja bila skolarka, postojale lojtrice na spagu i metalne sipke po kojima su se samo najspretnija djeca uspijevala popeti.

Molim lijepo da si instruktorice ne-striptiza pokazu muza na televiziji i nek isprica iz prve ruke kaj to njemu njegova zena doma svaku vecer priredi i kak je biti pasivan muskic kojeg zena treba bas svaki put zavest i jel ima kakav ekvivalent striptiza i za muske.

Zasto nam se stalno prezentiraju takvi iskrivljeni pogledi na muskarce i zene i na musko-zenske odnose?

Post je objavljen 15.10.2010. u 16:43 sati.