Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

THOMSON TG

Ma ne, neću pisat o MPThompsonu. Nisan ja baš neki njego fan. Volin poslušat onu njegovu…. Ima nešto vrijednije od zlata…. I to je sve.
Ja bi samo malo o spajanju, žicama i kabelima.
Dakle, Pape je obeća Mlajem ditetu bežični internet. A šta se obeća triba i ispunit. I tako, prije par dana stiže čovik za sve to prištekat. A ja san naravno, prije toga morala raskrčit stol, sve istramakat, pribacit, očistit, posložit. I onda je stol bija sterilno bolnički uredan.





Naravno da ovakva slika nije dugo potrajala, jer već nakon uru, dvi našli su se na njemu opet nekakvi kabeli. I počeli su se na njega vračat kojekakvi papirići, CDeovi, špangice, vezice za kosu, bilješke, kartušina, kikiriki, smoki, itd, itd…..
I tako, sad više nema gužvancije oko računala. Ja san evo za velikin računalon u sobi, pišen pizvizdarije, laptop je uštekan u kužini.




A digitalizacija…. koja je to tlaka bila.
Kad se počelo pričat o uvođenju digitalnog signala najprije smo njima dvima kupili u sobu onaj digitalni prijemnik. A kad dođe vrime planirali smo kupit novu televiziju. I naravno, kad nešto isplaniramo, obično se sve priokrene. Crkla makinja za robu, raštakala se škura, auto tribalo na servis i još su mu se uz to pokvarili zračni jastuci. I tako, ništa od nove televizije, pa smo kupili još jednu škatulicu. A tribalo je to i prištekat. Nije bija problem u prištekavanju, nego je svu tekniku tribalo povadit, odspojit, kupit neke štajaznan skartove ili tako nekako pa sve to vratit na misto. I po mogučnosti da sve radi kad se ušteka.
Ljudi moji….. bija mi je pun tinel tehnike, kabeli i alata.











I još kad se svemu pridruže punjači mobitela, pa dva punjača za fotoaparate, baterija od laptopa, baterija za bušilicu, USBeovi, biće ima još štogod šta san zaboravila.








A jooooj….
Pravo žičano carstvo.





Kategorija posta: Ženski kutak. rofl smijeh



Post je objavljen 14.10.2010. u 14:37 sati.