Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomek1

Marketing

8. memorijal bana Josipa Jelačića

U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Zaprešića (ne DVD-a Zaprešić!) održan je 8. memorijal bana J. Jelačića, natjecanje na kojem je ove godine nastupilo 172 natjecateljske desetine..

Rezultati natjecanja:
MA
ŽA
MB
ŽB

Rezultati potezanja užeta:
ŽENE:
1. DVD Johovec
2. DVD Gornji Draganec
3. DVD Jamarice

MUŠKI:
1. DVD Johovec
2. DVD Zlatar
3. DVD Gornji Draganec

Na natjecanju se radio prvo jedan usis, te nakon toga jedna vježba. Nažalost, dosta ekipa je imalo dosta nesreće jer se često raspajao usis, te se nadam da će ih/vas sve sreća više poslužiti drugi puta.

Na natjecanju su nastupile i ekipe DVD-a Zaprešić, za koje je unaprijed dogovoreno da ukoliko su među prva tri mjesta, pehar ide prvoj sljedećoj ekipi u poretku. Muška ekipa je u poretku na kraju završila na 40. mjestu, a ženska ekipa na odličnom 2. mjestu od 45 ŽA ekipa..

Nažalost, prema razgovoru sa dosta ekipa, bilo je pritužbi na kompletnu ugostiteljsku ponudu u šatoru, koju je ove godine imao privatni ugostitelj koji je bio poprilično nespreman za takav broj ekipa, dok su vatrogasci imali samo konobarenje i dvorenje ekipa. Mogu jedino obećati da ćemo to iduće godine popraviti, te i taj dio vratiti vatrogascima na brigu i još jednom se uime DVD-a Zaprešić svima ispričavam za neugodnosti..

I najavljujem događaj:
14. svibnja 2011. - 4. humanitarni kup DVD-a Zaprešić


Post je objavljen 11.10.2010. u 12:35 sati.