Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

Red Bullovi vozači sigurni da će Suzuka odgovarati njihovom bolidu

Image and video hosting by TinyPic

Aktualni lider u poretku vozača, Mark Webber je uvjeren da će Red Bull Racing biti "vrlo konkurentan" na Velikoj nagradi Japana koja se vozi sljedećeg tjedna.
"Optimističan sam i vjerujem da u Japanu možemo napraviti onako dobar posao kao prošle godine. Ferrati trenutno ima momentum jer iza sebe sada imaju dvije uzastopne pobjede, ali situacija s bodovima je još uvijek vrlo otvorena." izjavio je Webber.
Webberova prednost u vozačkom poretku je 11 bodova u odnosu na Alonsa, a do kraja sezone su ostale još četiri ili tri utrke, u slučaju da se VN Južne Koreje otkaže.
"Lijepo je kada imate prednost. Nije velika, ali draže mi je da je i takva nego da je uopće nemam," nadovezao se Webber.
Njegov momčadski kolega Sebastian Vettel je također uvjeren da će Red Bull Racing biti jak u Suzuki, premda očekuje i oštru konkurenciju.
"Suzuka bi trebala odgovarati našem bolidu, ali to tek trebamo dokazati," rekao je dvadesettrogodišnji Nijemac. "Mislim da smo ove godine bili konkurentni na svim stazama, tako da možemo biti samouvjereni. Prošle godine smo bili jako dobri na Suzuki i mislim da bismo opet trebali ostvariti dobar rezultat. Ferrari je napravio korak unaprijed na posljednjih nekoliko utrka, tako da će možda opet biti jaki. Ne smijemo zaboraviti ni McLaren. Još je puno vozača koji se bore za naslov prvaka i svi su vrlo blizu jedan drugome. Situacija je izjednačena i puno toga se još može dogoditi," zaključio je.

Source: f1racing.com.hr

Post je objavljen 03.10.2010. u 23:24 sati.