Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

VIDEO: Otvorene nove prostorije pitomačkog SDP-a

Na Trgu kralja Tomislava 19/1, 09.listopada, predsjednik SDP-a Zoran Milanović otvorio je nove prostorije pitomačkih socijaldemokrata

Uz prigodni pozdravni govor predsjednika SDP-a Općine Pitomača Ivana Kovačevića, te uz nazočnost predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, glavnog tajnika SDP-a Hrvatske Igora Dragovana ,predsjednika županijske organizacije Tomislava Žagara, saborske zastupnice Nade Čavlović- Smiljanec, brojnih članova i simpatizera stranke te predstavnika uspješnih poduzetnika s područja Općine Pitomača, otvorene su nove prostorije pitomačkih socijaldemokrata.
Uručena je i prigodna donacija poznatoj pitomačkoj humanitarnoj udruzi Podravsko sunce čije članice su se zahvalile na donaciji.

U Pitomači sam vrlo često, ovo mi je deseti puta , pa se može reći da skoro favoriziram Pitomaču i ovaj kraj.
Otvaranjem novih prostorija ,pitomački SDP će uspješno raditi na podizanju rejtinga stranke i privlačiti nove ljude. Pitomača i Virovitičko-podravska županija je dobro mjesto za socijaldemokrate. U jednom trenutku imali smo povjerenje građana i u Virovitici te Slatini a sada samo u Novoj Bukovici. To će se uskoro na izborima promijeniti! Više nemate izgovora! Samo trebate raditi i rezultati će doći!
- izjavio je Milanović

Fotogalerija: povratakPitomače
Ovo je kajkavski kraj, Podravina. Kako to da ste završili u Virovitičkoj županiji?- upitao je Zoran Milanović
Do 1994. godine Pitomača je spadala u veliku Općinu Đurđevac kada nas je virovitički župan Đuro Dečak pripojio novoj Virovitičkoj županiji.
Naime, u pitomačkoj kino-sali , na skupu HDZ-a 1994.godine odlučeno je sasvim slučajno da se Pitomača samo za probu pripoji Virovitici i ode od Đurđevca. Većina članova na tom sastanku je bila za pripojenje Virovitici te je to ubrzo i ostvareno. U objašnjenju tadašnjih vlasti bilo je da će Pitomača biti „samo za probu i samo malo“ u toj novonastaloj Virovitičko-podravskoj županiji.
Otvaranjem novih prostorija SDP-a Pitomača mještanima općine Pitomača biti će omogućeno da javno prigovore na rad trenutne lokalne vlasti i mogućnosti poboljšanja trenutnog stanja na lokalnoj razini. Općinska organizacija SDP-a Pitomača zahvaljuje svima koji su prisustvovali na svečanom otvaranju prostora stranke.


Post je objavljen 10.10.2010. u 19:53 sati.