Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Tigrovi na kampu u Dugoj Uvali

DRUGI DIO NATJECATELJA - MLAĐIH I STARIJIH KADETA ODLAZE NA 10-DNEVNE PRIPREME U LJETNI "KAMP PRVAKA" U DUGU UVALU KRAJ PULE

Drugi dio najboljih Tigrovih natjecatelja, grupa dječaka i djevojčica rođenih od 1996. - 1999., odlaze na drugi dio Tigrovog Kampa prvaka u kickboxingu, koji se održava od 27.07. - 06.08. 2010. u Dugu Uvalu.

Ovaj dio kampa zahtijevniji je od prvog dijela i na njemu će se savladavati složenije natjecateljske tehnike, kao i bazična i napredna kickboxing tehnika. Također, radit će se na kondicijskoj pripremi natjecatelja.

Osim toga na kampu će se usvajati i proučavati posebne tehnike koje su na natjecanjima u Europi prikazali u praksi najbolji svjetski natjecatelji, a koje je kamerom zabilježio trener Cicvara.

S druge strane prikazivat će se i privatne DVD snimke najboljih svjetskih majstora Danielsa i Tanksona, koje su treneru Cicvari ustupili sami autori u Belgiji 2007 i Italiji 2009.

Sve to pokušat će tigrovi natjecatelji proučiti i pretvoriti u praksu za ovih 10 dana koliko će trajati ove pripreme koje su usmjerene nastavku natjecateljske sezone i posebno nastupu na Svjetskom prvenstvu u Beogradu u rujnu mjesecu.

Polaznici Tigrovog kampa prvaka su mlađi kadeti Leopold Katalinić, Leo Mihalić, Valentino Žunac, Fran Spudić, Mihael Pavlaković i Fran Spudić, te stariji kadeti Denis Šiljac, Simjon Tomljenović i starije kadetkinje Lara Despot, Lucija Cicvara, Petra Miskić, Petra Lončar i Jelena Puškarić.

Podsjetimo se da su od navedenih reprezentativci koji se pripremaju za Beograd mlađi kadet Mihael Pavlaković i stariji kadeti Denis Šiljac - Europski prvak, Lucija Cicvara - zlatna na Svjetskom Kupu, Petra Miskić - brončana na EP i Petra Lončar – Europska prvakinja.

Onaj najzahtijevniji treći dio Kampa Prvaka za juniore i seniore te starije članove Hrvatske kickboxing reprezentacije, održava od 16.-26.08. u Savudriji.


Post je objavljen 25.07.2010. u 23:59 sati.