Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fvkmlnovosti

Marketing

IZLOŽBA LIKOVNOG KLUBA "PALETA" PITOMAČA

Image Hosted by ImageShack.us


Pitomača: U četvrtak 30. rujna 2010, u izložbenom prostoru Općine Pitomača, slikar Ivan Lovreković, organizator i voditelj Likovnog kluba "Paleta" u Pitomači pozdravio je brojnu publiku i otvorio izložbu slika učenika Likovnog kluba "Paleta" Pitomača. Pritom je rekao: -Učenici su bili marljivi i vrlo vrijedni. Izložili smo jedan dio njihovih radova. Napravili su oni mnogo više. Vrlo sam zadovoljan njihovim napretkom. Na usavršavanju radimo i dalje. U 10. mjesecu 2010. počinjemo novu školsku godinu, sa postojeće zainteresiranima i novo
prijavljenim polaznicima. Među nama su i napredni, s kojima se družimo i radimo četiri godine. To je odraz kvaliteta ove izložbe. Iskusni se usavršavaju individualno u tehnikama, koje ih zanimaju.Talenata imamo. Ponekad ljudi ne znaju koliko toga čuči u njim, dok to praktično ne isprobaju, na otvorenju izložbe – rekao je Ivan Lovreković.

Image Hosted by ImageShack.us


Polaznici Hrvoje Takač, Dubravka Lovrin, Mirta Đurašević, Laura Gazdić i napredna grupa: Slavica Vitković, Klara Vitković, Milka Novosel, Bernarda Kovačić, Zvjezdana Štefanić, Lojzika Rukavina, Ana Fras, Petra Klemen, Daria Kopričanec i Igor Đanić primili su pismena priznanja. Slijedilo je razgledavanje izloženih radova, zajedničko fotografiranje i domjenak.

Tekst i foto Barica Mihoković

Post je objavljen 30.09.2010. u 21:31 sati.