Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/price-za-laku-noc

Marketing

Gargarel se ironično nasmijao.
" Koichi" započeo je tiho, "do jutra želim imati sve informacije." nadodao je kratko i zatim svojim krupnim koracima izašao iz sobe. Koichi je ostala zadubljena u svoje misli nekoliko dobrih minuta. Naglo se ustala i opbratila Sinu. "Odi do Gazadrijela saznajšto se dogodilo sa Asari povedi Nikitu i Ardija te Gazadrijela i Gavika; i pod svaku cjenu nađi Ansoqia! Moramo brzo reagirati!" "Shvaćam." mirno je odgovorio Sin i prije odlaska znatiželjno je upitao: "A vi Gospodarice? Hoćete li poslati pismo princezi?"
"Ne, ne još želim znati što se uistinu dogodilo! Otići ću do vjeća da raćistimo što se dogodilo." odvratila je smireno te je zabrinuto nastavila promatrati ovo posebno mjesto puno tajni. Čim je izašao iz ureda; Sin je požurio prema kući bezgrješnih. Vjetar mu je raznosio gustu crvenu kosu dok se punom brzinom približavo odredištu. Na samom ulazu zatekao je Gazadrijela i Ardija. "Sin!" uskliknuo je izbezumljeni Gazadrijel. Sa ulaznih vrata provirivala je uplakana Nikita koju je stariji brat pokušavao smiriti. " Što se dogodilo?!" upitao je automatski Sin. "Asari je pobjegla!" uzrujano je povikao Gazadrijel. "Napustaila je dom bezgrješnih!" zaurlao je te je iduću sekundu pokušavao doći do zraka. "Nikita, Ardi nađite Gavika te se smijesta uputite do Koichi. Gazadrijel moramo naći Ansoquia bitno je da što prije sada reagiramo!" simerno je nadodao Sin. Nikita i Ardi već su krenuli u potragu za Gavikom ali Gazadrijel je skamenjeno ostao stajati na mjestu. "Sve će biti uredu." nadodao je Sin te ga pogledao jednim svojim toplim pogledom. "Kako može više išta biti uredu? Moja sestra je pobjegla i izložena je tolikim opasnostima a mi ovdje moramo rješavati idiotske političke probleme! Jedino koga sada trebam naći je moja sestra!" ogorčeno je povikao dok su mu se oči napunile suzama. "Gazadrijel, ti si nasljednik svoje obitelji! Ako se ti ne smiriš sve će izmići kontroli! Ansoqui je vidio zvjedzu kao i cijelo mjesto. Moramo ga naći dok i njemu ne padne takva suluda misao!" ovoga puta Sin je napeo svoj glas i ušutkao Gazadrijela. U tišini su nastavili svoju potragu.
"Vidim ga!" povikala je Nikita; dok je njen brat spretno skako za njom. "Nemogu vjerovati i on napušta dom bezgrješnih!" ljuto je nadodao Ardi. Zatim se naglo obrušio prema Gaviku. Srušio ga je na pod i svezao da se nemože micati. "Znači bezgrješni su odlučili ostaviti nas sve na cjedilu?" nadodao je Ardi te se onim svojim ironičnim glasom nastavio hihotati. "Pustite me na miru! Imam dozvolu od braće Leship da mogu napustiti dom!" povikao je ljuto Gavik dok su ga uspravljali. "Zadrži to za nekog koga interesira." dobacila je Nikita te je pomogla bratu da prebaci Gavika preko ramena. Kako su krenuli prema palači Gavik se histerično počeo smijati. Nikita i Ardi pogledali su se u čudu te su ga na samom ulazu u palaču sputili na pod. "Dobro što je smiješno?" upitao je Ardi kojega je Gavik najviše od svih živcirao. "Ovaj cijeli show je zbog zvjezde. Svi ste usrani zbog njenog odlaska." odgovorio je te se nastavio smijati. "Imaš li kakve veze sa Asarinim bjegom?" upitala je ljuto Nikita. "Naravno da ima pa vidiš da je i sam namjeravao otići!" odvratio je ljuto Ardi. "TU si u krivu!" povikao je Gavik te se pokušao sam uspraviti. "Guabarel je pomogao Asari da pobjegne i već je sam napustio dom bezgrješnih. Samo zato što je on putopisac nikoga nije bilo briga!" nastavio je ljuto. "A zašto si ti onda odlučio ovako usred mrekle noći odmarširati van?!" u nevjerici ga je upitao Ardi. "Netiče te se!" prošaptao je sebi u bradu te nastavio gledati u pod. "Idemo Ardi Koichi nas sigurno već čeka a vjerujem da će ona to sve rađistiti." nadodala je Nikita. Ušli su u ured i zatekli Koichi kako zanesena u svoje misli sjedi pred prozorom. "Gazadrijel i Sin su na putu prema palači." tiho je prozborila Nikita te se sa Ardijem stala u stranu ostavljajući zavezanog Gavika nasred sobe. Koichi ih je krajem oka promatrala. Okrenula se te pomalo u čudu pogledala Gavika. "Dobro zašto ste ga donjeli ovako zavezanog?" upitala je smrtno ozbiljnim glasom. "Htjeo je napustiti dom," kratko je nadodao Ardi. Koichi je smjesta prebacila pogled na Gavika."Jeli to istina?!" upitala je ljuto. "Da." hladno je odgovorio Gavik te je svojim hladnim očima uzvratio ljuti pogled. " U čemu je problem Gavik?" zamišljeno je upitala Koichi, vratila se jedan korak prema svoje stolu te se sjela na kut. "Kao da je to bitno. Asari je pobjegla zamarajte se rađe sa tim." dobacio je Gavik. "I mislila sam da je pobjegla, plamen je zato i krenuo za njom. Do jutra će se savim stopiti sa njom i postati će meta svim tim barbarima." promrsila je Koichi.
Gazadrijel i Sin upali su u Ansoquijevu ogromnu kuću koja se već generacijama prijenosi. Na kraju slabo osvjetljenog hodnika skroz na dnu kuće pronašli su Ansoquia kako zamišljeno sjedi u starom hrastovom stolcu koji je po sebi imao izrezbarene razne listiće i bobice. "Grofe Ansoqui, trebate na razgovor sa Koichi!" započeo je Sin. Svaki zvuk u ovoj sobi je odzvanjao kao u kakvoj šplji. "Nećete mi reči što se dogodilo sa Asari?" prošaptao je. Zatim se polako okrenuo prema njima. Sa lijeve ruke slijevala mu se topla krva na plavu pelerinu. "Zaboga Grofe što vam se dogodilo!" upitao je odmah Gazadrijel te je hitro prišao grofu. Otrgao je komad svojeg kaupta te ga smoćio i lagano obrisao krv sa ruke. Nije mogao vjerovati što je vidio. Na jeziku čiste ljubavi (jezik na kojem se obračaju poyle svojim gospodarima) na ruci mu je bilo urezan stih iz rijetkog spiska " Ljubav koja ne umire"

Post je objavljen 09.10.2010. u 18:07 sati.