Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umbra

Marketing

Baš sam bio neumjeren, nemam opravdanja, mogao sam sjediti kući, ali nisam, izabrao sam da izađem i da hodam kako znam i umijem, nazdravljanje je dio folklora i ako ne paziš velika je vjerojatnost da će te alkohol prevariti, koliko znam o svemu tome, vrlo bitna stavka je i raspoloženje, a ne može čovjeku svaki dan bioenergija biti na maksimumu...ne pravdam se, nego pokušavam hladno analizirati...da, čovjek, mora paziti, a ja nisam pazio, nimalo...nisam želio paziti. Kažu da je u vinu istina, da pijan govori ono što trijezan misli, pojma nemam, napio sam se kao budala....razmišljao sam o tome da napišem priču s naslovom 'sva moja pijanstva'... al' bi tamo bilo svašta, na žalost, ipak nisam pisac, nego tek tamo neki bloger koji jedva da se drži teme. Dok sam razmišljao o tim svojim pijanstvima sjetio sam se puno toga, puno lijepih momenata koje sam podijelio s prijateljima, puno radosti, smijeha..naravno, uvijek sam bio najgori. Ima nešto u tome da se ljudi nađu i da si nazdrave, ok, neki se prepuste više, neki manje, ali ni ne mogu svi više ludovati, obitelj, posao, svi su postali nekako ozbiljniji i jednostavno si ne mogu više dopustiti da gube noći i dane. Ja sam sam sebe prisilio da sjedim u kući, da nigdje ne idem, čak ni da se ne javljam na telefon. Pomalo ekstremna mjera, ali morao sam sam sebi priznati da sam u nekakvoj privatnoj recesiji, a ni to nije lako. Kroz to vrijeme sam zaružio dva puta, jednom s kolegom, sjeli i počeli pričati o poslu i dobro se zapričali. Poslije sam još gledao utakmicu i izašao van. Pušten s lanca, hm, može se to i tako opisati, doista ne mogu van iz svoje kože i biti objektivan, ali nije to baš tako. Znam dobro da postoji vrijeme za obavljanje poslova i općenito za biti koristan, a postoji vrijeme kada se nazdravlja i slavi život. Takve prilike nisu česte i zato je lijepo uživati u njima...pa makar se napio k'o budala..... ali ako čovjek pomalo pijucka i ne mućka puno, sve se može preživjeti ....
Jučer sam se stigao i sportom malo baviti, bilo je ugodno i veselo, a navečer izašao s kolegom na pivo...nismo otišli u krajnost, ali lijepo smo popričali..
Pokušavam smanjiti obroke, ništa strašno, ali jednostavno smanjiti unos hrane za jednu oktavu ili za jedan broj, za jedan odjevni broj.

Post je objavljen 07.10.2010. u 19:26 sati.