Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljekovitetrave

Marketing

Meki Torabi liječi u Sarajevu

Meki Torabi je počeo sa besplatnim liječenjem u Sarajevu .narod se okupio ali prvi dan ne u velikom broju.ali što je bilo drugog dana gužva,masa ljudi iz svih krajeva BiH,kao poplava ili cunami val koji nema kraja niti početka.Svi oni se nečemu nadaju,najprije ozdravljenju jer tu je bilo malo onih zdravih,bar se moglo zaključiti kroz razgovor.Čekanje je bilo presudno i strpljivost,uz to i čavrljanje ,razni komentari,pravila i td.Kažu da on energiju prima sa 5 planeta. Ima veze sa Božjim, radi sa pacijentima raznih vjera. Liječi dodirom, desetak sekundi po pacijentu, ali i vodom - bez toga liječenje nema svrhe.
Zatim je tu završni, skupni tretman, svi u zrak dignu flaše vode, a on je tretira, duhovno obogaćuje. Pritom se, po njemu, stvori 25 novih kemijskih elemenata, a svi tu vodu moraju popiti. Ne želi objaviti kemijski sastav, no voda je dana na analizu stručnjacima i rekao je da su Amerikanci su našli čudnih, nepoznatih elemenata.
Koliko se moglo primijetiti najbolje i najprije liječi epilepsiju,pritisak,alergije itd.a tu su i sve druge bolesti samo terapija traje duže.Vrijedi probati.
više>>>>


Post je objavljen 06.10.2010. u 22:30 sati.